Merhaba,
Plugin ayarında weapon çektigimiz de altta yazı geçiyor bunu kaldırıp geri atabilir misiniz?
Teşekkürler..
amx super ayarı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
amx super ayarı
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
amx super ayarı
@ByBuLuT ☪ Eklenti forumda mevcut ve evet güzel kullanılması gereken bir eklenti.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
amx super ayarı
Forumdan aldıgım bir eklenti güzel bir eklenti begendim gayet hoşuma gitti fakat weapon kısmını kaldırtmak istedim bunu nasıl ayarlayabiliriz düzeltip tekrar atabilir misiniz ?By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cmt Nis 06, 2019 8:49 am @ByBuLuT ☪ Eklenti forumda mevcut ve evet güzel kullanılması gereken bir eklenti.
amx_super_1.8.3.sma
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
amx super ayarı
Emrullah atmış zaten benim yorumun altında amx_super_1.8.3.sma yazıyor mavi renkteflythorn3 yazdı: Cmt Nis 06, 2019 1:46 pmForumdan aldıgım bir eklenti güzel bir eklenti begendim gayet hoşuma gitti fakat weapon kısmını kaldırtmak istedim bunu nasıl ayarlayabiliriz düzeltip tekrar atabilir misiniz ?By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cmt Nis 06, 2019 8:49 am @ByBuLuT ☪ Eklenti forumda mevcut ve evet güzel kullanılması gereken bir eklenti.
amx_super_1.8.3.sma
Linklerini gizle |