MAX_PLAYERS Hatası.
Moderatör: Moderatörler
-
kinzu78
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
MAX_PLAYERS Hatası.
servere yüklediğim zaman MAX_PLAYERS hatası veriyor.
https://i.hizliresim.com/V9JLvy.png ; SS
@Fatih ~ EjderYa
https://i.hizliresim.com/V9JLvy.png ; SS
@Fatih ~ EjderYa
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: Biraz Hırs
MAX_PLAYERS HATASI.
*** 1.8.2 derleyicide halen, o yüzden hata veriyor büyük ihtimalle
| Linklerini gizle |
MAX_PLAYERS HATASI.
aslında başka bir sunucunun desteği verilmiyor diye biliyorum.
Ancak yardım istenmiş ve etiketlenmişim. Bu sebeple yardımda bulunmamak etik olmaz.
Ancak yardım istenmiş ve etiketlenmişim. Bu sebeple yardımda bulunmamak etik olmaz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
MAX_PLAYERS HATASI.
Evet , kullandığınız sunucunun amxmodx sürümü güncel olmadığından bu hatayı alıyor.DemirDesigin yazdı: Çrş Nis 03, 2019 7:56 pm OYT 1.8.2 derleyicide halen, o yüzden hata veriyor büyük ihtimalle
6. satıra #define MAX_PLAYERS 32 eşitlemesi eklendi.
| Linklerini gizle |
-
Necati Doğan
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
MAX_PLAYERS HATASI.
1.8.2 versiyonunu buraya bırakayım. Denemedim.
| Linklerini gizle |
MAX_PLAYERS HATASI.
Normalde 1.8.2 ile ilgili yardım konularına bakmayız, fakat eklentinin yazarı burada olduğu için buna izin veriyoruz. Bu sebep ile diğer sunucu ile ilgili yorum yada eleştiri yapılmasına izin veremeyiz. Bu onların bileceği bir iştir, geçmemeleri için kendilerince geçerli sebepleri vardır, saygı duyarız.
İlgili yorumlar silinmiştir.
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Yasaklı Üye
MAX_PLAYERS HATASI.
Kuralları daha fazla okumam gerek unutursam her halde uzaklaştırma yiyebilirim, teşekkürler bu kuralı da söylediğin için.Yek'-ta yazdı: Çrş Nis 03, 2019 8:33 pm Normalde 1.8.2 ile ilgili yardım konularına bakmayız, fakat eklentinin yazarı burada olduğu için buna izin veriyoruz. Bu sebep ile diğer sunucu ile ilgili yorum yada eleştiri yapılmasına izin veremeyiz. Bu onların bileceği bir iştir, geçmemeleri için kendilerince geçerli sebepleri vardır, saygı duyarız.
| Linklerini gizle |
MAX_PLAYERS HATASI.
Bu bir kural değil, esneklik.DemirDesigin yazdı: Çrş Nis 03, 2019 8:40 pm
Kuralları daha fazla okumam gerek unutursam her halde uzaklaştırma yiyebilirim, teşekkürler bu kuralı da söylediğin için.
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Yasaklı Üye
MAX_PLAYERS HATASI.
Nasıl yani tam anlamadım, biraz açar mısın?Yek'-ta yazdı: Çrş Nis 03, 2019 8:48 pmBu bir kural değil, esneklik.DemirDesigin yazdı: Çrş Nis 03, 2019 8:40 pm
Kuralları daha fazla okumam gerek unutursam her halde uzaklaştırma yiyebilirim, teşekkürler bu kuralı da söylediğin için.
| Linklerini gizle |
-
kinzu78
Konu Sahibi
Yasaklı Üye