Başka serverlerin hakkına girelim mi girmeyelim mi önerisi güzelmişDemirDesigin yazdı: Çrş Nis 03, 2019 11:49 am Ts3ler lisansa uygun satılması için gördüğüm kadarı ile öneri açılmıştı, bu durumda bence bu konuda da öneri açmanız daha yararlı olacaktır.
Sunucularda uygulanacak olan işlemci limiti
Moderatör: Moderatörler
-
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
| Link: | |
| Linklerini gizle |
İyileştirme için yapılan bir çalışma. Cpu kullanım limitleri ile ilgili düzenlemeler yapılıyor sadece. Fazla büyütülecek bir şey göremiyorum. Eklentilerinizin stabil durumuna dikkat edin. Cpu değerlerini şimdiden kontrol edin. Verilen hatalar vs. Çözüme kavuşturmaya çalışın. Sizi aştığını düşündüğünüz kısımları da forum üzerinden yardım alarak çözebilirsiniz sonuçta.
Bazı forumlardan alınan eklentiler gerçekten cpu değeri açısından vasat durumda. İyi durumdaki eklentiler ile ek masraf çıkmadan devam edebilirsiniz.
Bazı forumlardan alınan eklentiler gerçekten cpu değeri açısından vasat durumda. İyi durumdaki eklentiler ile ek masraf çıkmadan devam edebilirsiniz.
| Linklerini gizle |
-
satrasaman
- Server Ip/DNS: cs124.csduragi.com
- Clan İsmi: FAWORİ GAMİNG
Ne gerek vardiki buna zaten ts lerden sonra baya oyuncu kaybettık bide sw dede bunu yaşatmıyaın bize madem oyle sw ip kiralari düşürülsünTaha Demirbaş yazdı: Çrş Nis 03, 2019 12:38 pm İyileştirme için yapılan bir çalışma. Cpu kullanım limitleri ile ilgili düzenlemeler yapılıyor sadece. Fazla büyütülecek bir şey göremiyorum. Eklentilerinizin stabil durumuna dikkat edin. Cpu değerlerini şimdiden kontrol edin. Verilen hatalar vs. Çözüme kavuşturmaya çalışın. Sizi aştığını düşündüğünüz kısımları da forum üzerinden yardım alarak çözebilirsiniz sonuçta.
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Yanlış anladınız, şu şekilde kast ettim;Ulu @ Team yazdı: Çrş Nis 03, 2019 12:37 pmBaşka serverlerin hakkına girelim mi girmeyelim mi önerisi güzelmişDemirDesigin yazdı: Çrş Nis 03, 2019 11:49 am Ts3ler lisansa uygun satılması için gördüğüm kadarı ile öneri açılmıştı, bu durumda bence bu konuda da öneri açmanız daha yararlı olacaktır.![]()
CSD de 1 aydır yeni serverim mevcut, CPU ya dikkat ediyorum ancak hiç böyle bir kural görmedim ben. CSD bu kuralı ilk başta sözleşmeye dahil etseydi ben de ek ücret verip gerekli CPUyu satın alabilrdim.
| Linklerini gizle |
-
Ömer TELLİ
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5465
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
http://www.csduragi.com/hizmetsozlesmesi.html 3.19DemirDesigin yazdı: Çrş Nis 03, 2019 1:34 pmYanlış anladınız, şu şekilde kast ettim;Ulu @ Team yazdı: Çrş Nis 03, 2019 12:37 pmBaşka serverlerin hakkına girelim mi girmeyelim mi önerisi güzelmişDemirDesigin yazdı: Çrş Nis 03, 2019 11:49 am Ts3ler lisansa uygun satılması için gördüğüm kadarı ile öneri açılmıştı, bu durumda bence bu konuda da öneri açmanız daha yararlı olacaktır.![]()
CSD de 1 aydır yeni serverim mevcut, CPU ya dikkat ediyorum ancak hiç böyle bir kural görmedim ben. CSD bu kuralı ilk başta sözleşmeye dahil etseydi ben de ek ücret verip gerekli CPUyu satın alabilrdim.
Zaten vardı.
Kiralar neden düşürülsün ? Sana verilen hizmetin belli bir limiti var bunu aşarsan eklentilerini düzenlersin sorununu çözersin, ek ücret vs ödemezsin bu kadar basit.satrasaman yazdı: Çrş Nis 03, 2019 1:15 pmNe gerek vardiki buna zaten ts lerden sonra baya oyuncu kaybettık bide sw dede bunu yaşatmıyaın bize madem oyle sw ip kiralari düşürülsünTaha Demirbaş yazdı: Çrş Nis 03, 2019 12:38 pm İyileştirme için yapılan bir çalışma. Cpu kullanım limitleri ile ilgili düzenlemeler yapılıyor sadece. Fazla büyütülecek bir şey göremiyorum. Eklentilerinizin stabil durumuna dikkat edin. Cpu değerlerini şimdiden kontrol edin. Verilen hatalar vs. Çözüme kavuşturmaya çalışın. Sizi aştığını düşündüğünüz kısımları da forum üzerinden yardım alarak çözebilirsiniz sonuçta.
Ts3lerde kimseye zorla ts3 satmadık bunca zamana kadar istediğiniz yerden zaten ts3 alabilirsiniz dedik bu konuda saçmalamayı bırakın artık
| Linklerini gizle |
Eklenti kullanımı konusunda bir sınırlama yok. Sınırlama sorunlu eklentiler için. Bir jail eklentisi vardır 10 işi %25 oranla yapar, başka bir jail eklentisi vardır aynı işten daha azı 6 işi %40 oranla yapar. Buna artık dikkat edeceksiniz ve 10 işi %25 oranla yapan eklentilere yöneleceksiniz. Bu sayede diğer ip sahiplerinin hakkına girmeyeceksiniz. Zaten bundan sonra da CPU limit ile olmayacak.satrasaman yazdı: Çrş Nis 03, 2019 1:15 pm Ne gerek vardiki buna zaten ts lerden sonra baya oyuncu kaybettık bide sw dede bunu yaşatmıyaın bize madem oyle sw ip kiralari düşürülsün
Eğer hayır kardeşim benim eklentilerim bunlar şu kadar CPU yiyor ve ben bunlardan vazgeçmiyorum derseniz, sunucuya ona göre ücret ödemelisiniz.
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Orayı copy paste olarak algıladığımdan geçmiştim [@Bilinmeyen Etiket] o zaman bir sorun teşkil etmiyor %20 kadar ek işlemci limiti nasıl satın alabilirim ne kadardır?
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Bu yapılan çalışma gerçekten mantıklı.
İnsanların bunu ts3 ile başlamasını anlamıyorum.
CPU değeri aşılmazsa kaliteli sunucular olur.
İnsanların bunu ts3 ile başlamasını anlamıyorum.
CPU değeri aşılmazsa kaliteli sunucular olur.
| Linklerini gizle |
-
Gozyasi`
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Merak edip baktım ben 10 kişide limitin yarısını kullanıyorum galiba. Bu durumda sunucu 25 olduğunda olacakları düşünmek bile istemiyorum.
Kod: Tümünü seç
CPU In Out Uptime Users FPS Players
14.00 50.09 60.35 2853 825 214.26 10
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
O cpu değeri çok yükselmez merak etmeyin.
Sunucudaki eklentilerin ve diğer herşeyin toplamıdır o.
Eğer for dongüleri vs. çok yoksa oyuncu sayısı yükselse de cpu değeri çok artmaz.
@Gozyasi`
Sunucudaki eklentilerin ve diğer herşeyin toplamıdır o.
Eğer for dongüleri vs. çok yoksa oyuncu sayısı yükselse de cpu değeri çok artmaz.
@Gozyasi`
| Linklerini gizle |