Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs Piyasasındaki Düşüş

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
NatRoo

Cs Piyasasındaki Düşüş

Mesaj gönderen NatRoo »

Merhaba Arkadaşlar 3 Yıldır Counter Strike Oynamaya Ara Vermiştik İş Güç Yoğunluğundan Fakat 1 Aydır Takipteyim Server Listesini Gece Gündüz Yer Bulamadıgım Serverin Bile Hafta Sonu Boş Kaldığını Farkettim Gerçekten Çok Şaşırdım Sıkı Bir Server Açmak İstiyorum Zombie Plague Fakat İnsan İster İstemez Ürküyor? Açıp Açmamakla İlgili Bu Sunuculardaki Düşüşün Nedeni Nedir? Bilgilendirirmisiniz :?:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Cs Piyasasındaki Düşüş

Mesaj gönderen Gozyasi` »

Birçok nedeni var. Amacın çok oyuncu elde etmekse istediğini alamayacaksın muhtemelen.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Cs Piyasasındaki Düşüş

Mesaj gönderen ogibaba911 »

Hocam biraz öyle oldu ama emin ol yazın bu oranlar artmakta.Millet deli gibi oynuyor.Bana bir abim demişti doğuda csgo dan haberi olmayan internet cafeler varmış halen.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Cs Piyasasındaki Düşüş

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Pubg, csgo, fortnite gibi oyunlara yöneldi oyuncular. Ek olarak okullar var yaza göre fark ediyor doluluklar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
NatRoo

Cs Piyasasındaki Düşüş

Mesaj gönderen NatRoo »

NatRoo yazdı: Sal Nis 02, 2019 11:55 pm Merhaba Arkadaşlar 3 Yıldır Counter Strike Oynamaya Ara Vermiştik İş Güç Yoğunluğundan Fakat 1 Aydır Takipteyim Server Listesini Gece Gündüz Yer Bulamadıgım Serverin Bile Hafta Sonu Boş Kaldığını Farkettim Gerçekten Çok Şaşırdım Sıkı Bir Server Açmak İstiyorum Zombie Plague Fakat İnsan İster İstemez Ürküyor? Açıp Açmamakla İlgili Bu Sunuculardaki Düşüşün Nedeni Nedir? Bilgilendirirmisiniz :?:
Bilgileriniz İçin Teşekkürler İnşallah Kısa Sürede Eski Rutinine Geri Döner. Kiralama İçin Acele Etmeyeyim Ozaman Önümüzdeki Günleri Takip Edip Ona Göre Hareket Etmek En Doğrusu Sanırım.

Bundaki Rolün 3 Yıl Önceki Sunucuların Kendi CSSunucusunu Kapatmasındada Etkisinin Olduğunu Düşünüyorum Çünkü Güçlü Bir Kitlesi Vardı Şuan Eski Sunucuların Boş Kalması Üzdü Gerçekten İnşallah Kısa Sürede Düzelir.

Hayırlı Kandiller

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Erdem//Hayalet//
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cs Piyasasındaki Düşüş

Mesaj gönderen Erdem//Hayalet// »

NatRoo yazdı: Sal Nis 02, 2019 11:55 pm Merhaba Arkadaşlar 3 Yıldır Counter Strike Oynamaya Ara Vermiştik İş Güç Yoğunluğundan Fakat 1 Aydır Takipteyim Server Listesini Gece Gündüz Yer Bulamadıgım Serverin Bile Hafta Sonu Boş Kaldığını Farkettim Gerçekten Çok Şaşırdım Sıkı Bir Server Açmak İstiyorum Zombie Plague Fakat İnsan İster İstemez Ürküyor? Açıp Açmamakla İlgili Bu Sunuculardaki Düşüşün Nedeni Nedir? Bilgilendirirmisiniz :?:
Merhaba, Cs 1.6 düşüş nedenleri ama uzun vadede yine varolacak.
1. Şimdiki nesil bir çok konuda kendini geliştirdi hesaplı bir şekilde daha iyi oyunları oynayacak pcleri toplayabilir,alabilir güçte çoğunluk.
2. Yeni ücretsiz mobile ve pc oyunları yaygınlaştı, ücretlide olsa pcler daha üst özelliklere çekildiği için bu nesilde satın alıp oynanacak.
3. Oyuncu twitch,youtube gbi vs platformlarda oyun yayınları ve toplama pcleri görüyor hedef o oyunları oynamak o pclere sahip olmak.
4. Herkes server açabiliyor güzel birşey ama ekip oluşturmak için çoğu mod yetki sistemli yüksek yetki veriyorlar herkes hızlıca yükselince yetkisinde zirvede hevesi geçiyor bir süre sonra ekibinde amacı kalmadığı için kendi ekibine zararlı bir şahısa dönüşüyorlar.
Yani kontrol altında tutulamayan, başka yerdede yüksek yetki alırım diyen kurallara uymayan oyuncu nesline dönüştü.
5. Ekipler birbirini rakip görüyor bilinçli rakipten zarar gelmez kendi işiyle ilgilenir ama düşmanlık seviyesine getirenler rakip gördüklerini ve ekiplerini yok etmek için binbir türlü yolu deniyor ve sonuç iki ekibinde yıpranmasına yada yok olmasına sebep oluyor yada pes edip ekibin dağılmasına, kendi isteklerince bıkıp serverlerini kapatmaları ile sonuçlanıyor.
6. Konunun derinine girdiğimiz zaman daha çok neden çıkar ama bu sene çok ağır bir şekilde cs 1.6 etkilenecek bunun için yetkililer bunu fırsata çevirebilir, cs 1.6 büyük bir şehirken artık küçük bir mahalle olacak bu mahallenin birde muhtarı olacak bu muhtar öyle bir strateji uygulamalıki başka mahallede sorun yaşayan ve kendi mahallesinde olan şahısları burda tutup mutlu edebilsin kimseninde geleceğe dair kaygısı olmasın.
7. Cs durağı için fırsat zamanı doğru planlar yapılmalı, doğru stratejiler uygulanmalı gelen tsunamiden zarar görmeden karlı çıkma şansı,zamanı mevcut. Başka firmalar çok ağır etkilendi yakın zamanda bu dalga burayada gelecek şimdiden yetkililerin nostalji olan oyunu yada kaliteli ekipleri hayatta tutmak, yeni ekipleri buraya çekmek için güzel bir fırsat var değerlendirilmezse sonuçları hepimize ağır olacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

taha aydemir26

Cs Piyasasındaki Düşüş

Mesaj gönderen taha aydemir26 »

ogibaba911 yazdı: Sal Nis 02, 2019 11:57 pm Hocam biraz öyle oldu ama emin ol yazın bu oranlar artmakta.Millet deli gibi oynuyor.Bana bir abim demişti doğuda csgo dan haberi olmayan internet cafeler varmış halen.
Csgo olmasa bile mobile pubg oynuyorlar pcye bağayıp emin ol 1.6 girdikleri yok girseler bile kendi aralarında oynuyorlar:)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala