Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Özel Silah Menüsü Hakkında Yardım

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

Mg_LevelSistemi_3.sma
Merhabalar Diğer Konum Sıkıntısız Şekilde Yardım Edildi.Bu Konuda Bu Eklentiyle İlgili Bir Kaç İstek.

Eğer diğer konuya yazın bu konuyu açmayın diyorsanız ordakilerde yeni konu açın bu konuyu uplamayın dediler :)

İstediğim Şey ÖzelSilah Menüsüydü ve Yaptım.
Yaptım eklenti yükleden yükledim hatalar verdi onu düzelttik.

Şimdi Sıkıntı /ozelmenu yazıyorum menüsü geliyor ama silahı alınca elimize gelmiyor parayı kesiyor.

Ve Diğer İsteğimi Yazmayı Unutmuşum bu 3 tane Özel Silahın Hpleri Çok Olmasını İstiyorum.Lütfen Yapabilirmisiniz.

plasmagun bunun 60 Vurmasını İstiyorum.

sfpistol bunun 40 Vurmasını İstiyorum.

railcannon bunun 70 Vurmasını İstiyorum. Cidden Yapabilirseniz Çok Mutlu Olurum.

Not:Bir Kaç Konumda Dedilerki Zorla Eklenti Yaptırıyorsunuz.Benim Zorla Yaptırma Gibi Bir Gücün Yok.
Ben Kimseye Zorla Eklentide Yaptırmıyorum.Konu Arkalara Kaçmasın Diye Güncel Tutuyorum.
Zorla Bir Eklenti Yaptırsaydım hemen şunu yap bekliyorum derdim vb.

İyi Akşamlar. :)

@Taha Demirbaş Diğer Konumu Silebilirsiniz.Yada Taşıyabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

DenemeLevel.sma
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(149) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(149) : error 017: undefined symbol "Model_3"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(149) : error 088: number of arguments does not match definition
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(150) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(150) : error 017: undefined symbol "Model_4"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(150) : error 088: number of arguments does not match definition
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(151) : error 017: undefined symbol "Model_5"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(151) : error 088: number of arguments does not match definition
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(207) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(208) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(100) : warning 203: symbol is never used: "MuzzleFlash"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(98) : warning 203: symbol is never used: "WeaponFiles"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(92) : warning 203: symbol is never used: "WeaponResources"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/DenemeLevel.sma(85) : warning 203: symbol is never used: "WeaponSounds"

Bu Hataları Veriyorda Plasmagun silahını eklemeye çalıştım.Yardım Ederseniz Çok Sevinirim :)

@Necati Doğan
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son MamiReyiz [S] tarafından Pzt Nis 01, 2019 10:50 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DemirDesigin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: Biraz Hırs

Mesaj gönderen DemirDesigin »

Hataları" demek daha iyi olmaz mı? Böyle Eklemeye de çalışmanız çok saçma. Plasmagunun içerisinde zaten say kodları mevcut. case içerisine say koduna yönlendiren bir kod yaz ve geç bu kadar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

ze_plasmagunn.sma
Plasmagunun içinde say kodu yokki olsa zaten level sistemine plasmagunun say kodunu yazıp plasmagun eklentisinde panele koydummu tamam ama yok işte benmi göremiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DemirDesigin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:50 pm ze_plasmagunn.smaPlasmagunun içinde say kodu yokki olsa zaten level sistemine plasmagunun say kodunu yazıp plasmagun eklentisinde panele koydummu tamam ama yok işte benmi göremiyorum

Kod: Tümünü seç

//register_clcmd("admin_get_plasmagun", "Get_Plasma", ADMIN_KICK)
Şöyle yap,

register_clcmd("say /plasmagunal", "Get_Plasma")
varmış bak :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

DemirDesigin yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:54 pm
MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:50 pm ze_plasmagunn.smaPlasmagunun içinde say kodu yokki olsa zaten level sistemine plasmagunun say kodunu yazıp plasmagun eklentisinde panele koydummu tamam ama yok işte benmi göremiyorum

//register_clcmd("admin_get_plasmagun", "Get_Plasma", ADMIN_KICK)
Şöyle yap,

register_clcmd("say /plasmagunal", "Get_Plasma")
vay be :D
varmış bak :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Ozaman o plasmagun eklentisini panele kurucam sayda /plasmagunal diyince alıcak dimi.Modelleride yükledimmi.

Ama ben onu nasıl dediğim hesaplevel sistemine koyacam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DemirDesigin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

konularına doğrusu hiç bakmıyorum, o yüzden hesap sistemini de bilmiyorum. Sana önerdiğim yöntem budur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Sen gelmeseydin ben 1 saattir uğraşıyordum adamsın :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Mg_LevelSistemi_8.sma
@DemirDesigin

//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(77) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(78) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(104) : error 017: undefined symbol "kayit"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(105) : error 017: undefined symbol "sifirla"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(150) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(151) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(243) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(244) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(253) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(254) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(263) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(264) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(274) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(275) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(281) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(284) : error 002: only a single statement (or expression) can follow each "case"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(284) : error 017: undefined symbol "olunce"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(295) : error 017: undefined symbol "kaydet"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(296) : error 017: undefined symbol "rutbe_kontrol"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(307) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(308) : error 017: undefined symbol "kaydet"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(313) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(313) : error 017: undefined symbol "rutbe_kontrol"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(320) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(321) : error 017: undefined symbol "kaydet"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(329) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(329) : error 004: function "plugin_cfg" is not implemented
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(338) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(338) : error 004: function "plugin_end" is not implemented
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(343) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Mg_LevelSistemi_8.sma(343) : error 017: undefined symbol "kaydet"

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala