map hk
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 668
map hk
Merhaba ben basebuilder serverim için maplar arıyorumda onere bileceginiz varmı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
map hk
serhat bey bu maplarde birden coklu ben bunları nasıl yüklücem bsp ile hepsinimi yoksa
Linklerini gizle |
map hk
Nasıl yani anlamadım ?ByPassage yazdı: Pzt Nis 01, 2019 7:15 pmserhat bey bu maplarde birden coklu ben bunları nasıl yüklücem bsp ile hepsinimi yoksa
Linklerini gizle |
-
map hk
reis rar dosyalarında bsp hariç birçok şey cıkıyor ne yapacagımıda bilmiyorumSerhat Öndeş yazdı: Pzt Nis 01, 2019 7:17 pmNasıl yani anlamadım ?ByPassage yazdı: Pzt Nis 01, 2019 7:15 pmserhat bey bu maplarde birden coklu ben bunları nasıl yüklücem bsp ile hepsinimi yoksa
Linklerini gizle |
map hk
Zaten genelde rar dosyasında konumlandırma olarak ekleniyor. O yolu izlerseniz sorun çıkmaz. Eğerki yok ise konumlandırma aşağıda bıraktığım şekil düzenleme yaparsınız.
.bsp vs .res Maps klasörüne
.wad anadizine
sky ile ilgili 6 adet .tga uzantısı ve 6 adet .bmp dosyası anadizin/gfx/env klasörüne "Bazılarında .bmp olmayabilir"
zaten ses dosyaları genelde anadizin/sounds/ambience oluyordu yanlış hatırlamıyor isem.
.wad anadizine
sky ile ilgili 6 adet .tga uzantısı ve 6 adet .bmp dosyası anadizin/gfx/env klasörüne "Bazılarında .bmp olmayabilir"
zaten ses dosyaları genelde anadizin/sounds/ambience oluyordu yanlış hatırlamıyor isem.
Linklerini gizle |
-
map hk
Serhat Öndeş yazdı: Pzt Nis 01, 2019 7:22 pm Zaten genelde rar dosyasında konumlandırma olarak ekleniyor. O yolu izlerseniz çıkmaz. Eğerki yok ise konumlandır aşağıda bıraktığım şekil düzenleme yaparsınız.
.wad anadizine
en iyisi ben arkadasıma bırakayım reis ben o işleri anlamıyorum
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
map hk
Winrari Ac .bsp adli dosyayi cikar masaustune koy
Sonra Panelden Harita Yukle De Aktif Olur
Linklerini gizle |
-
map hk
ama bsp haricinde başka şeylerde var reis onlar ne alaka onları cozersem iyiNejovte yazdı: Pzt Nis 01, 2019 8:06 pm Winrari Ac .bsp adli dosyayi cikar masaustune koy
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
map hk
Başka Olan Seylerde Map Ustune Editlemek Icin Konulmus Oluyor Mapin Yapimcisi Telif Atabilir Logosunu Kaldirmadan Editlemen Lazim
Map Aynisi Bir Program Vardi Onla Aciyorsun Editliyorlar Şıklik Katiyorlar vs.
Baska Mapten Fotograflar Vardir
Linklerini gizle |