L Yetkisine Özel Kırmızı yazı
Moderatör: Moderatörler
-
Melihh
Konu Sahibi - Mesajlar: 51
Gencler oyunda " L " harfi yetkisi olanın oyunda admin olanlar yesil degilde kırmızı yazmasını istiyorum . Elinde olan varsa verirse sevinrirm
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Bunu üzerinden ayarlama yapabilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Melihh
Ben nasıl yapıcagımı bilmiyorum yapıp atarmısınBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Mar 24, 2019 1:01 pm AdminYesilYazi00.sma
Bunu üzerinden ayarlama yapabilirsin.
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Bunu kur eğer kırmızı yazmassa şu kodu konsola yaz ve tekrar dene : amx_cvar yonetici_mesaj_color 5
| Linklerini gizle |
-
Melihh
olmuyor kardesimBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt Mar 25, 2019 6:27 pm Bunu kur eğer kırmızı yazmassa şu kodu konsola yaz ve tekrar dene : amx_cvar yonetici_mesaj_color 5
| Linklerini gizle |
-
ufukcan
- Server Ip/DNS: 213.238.173.68
- Clan İsmi: BLacK MasK
kardeşm ben yaptım ama nedense 2 tane atıyor biri kırmızı biri normal iki yazı geliyor herkesteBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt Mar 25, 2019 6:27 pm Bunu kur eğer kırmızı yazmassa şu kodu konsola yaz ve tekrar dene : amx_cvar yonetici_mesaj_color 5
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Diğer chat eklentisini kapatufukcan yazdı: Sal Tem 02, 2019 11:59 pmkardeşm ben yaptım ama nedense 2 tane atıyor biri kırmızı biri normal iki yazı geliyor herkesteBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt Mar 25, 2019 6:27 pm Bunu kur eğer kırmızı yazmassa şu kodu konsola yaz ve tekrar dene : amx_cvar yonetici_mesaj_color 5
| Linklerini gizle |
-
ufukcan
eyw yaptım da bişey soracagım ben önceden bi yetkisi veriyordum slotlara ve lock yapıyorlardı şimdi yapamıyorlar bm vermem gerekiyor bunu nasıl eski hale getirebilirim ?By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş Tem 03, 2019 7:43 amDiğer chat eklentisini kapatufukcan yazdı: Sal Tem 02, 2019 11:59 pmkardeşm ben yaptım ama nedense 2 tane atıyor biri kırmızı biri normal iki yazı geliyor herkesteBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt Mar 25, 2019 6:27 pm Bunu kur eğer kırmızı yazmassa şu kodu konsola yaz ve tekrar dene : amx_cvar yonetici_mesaj_color 5
Eskiski;
[S-3] Yetkileri:[b,i] yeşil yazı,lock Nick:[BM] - Nick [S-3]
[S-4] Yetkileri:[b,i,j] yeşil yazı,lock,vote ]Nick:[BM] - Nick [S-4]
[S-5] Yetkileri:[b,e,f,i,j] yeşil yazı,lock,vote,slay,map Nick:[BM] - Nick [S-5]
[S-6] Yetkileri:[b,e,f,i,j,u] yeşil yazı,lock,vote,slay,map,menülere girme Nick:[BM] - Nick [S-6]
[S-7] Yetkileri:[b,e,f,i,j,u,m,n,o,p,r,s] yeşil yazı,lock,vote,slay,map,menülere girme,revive,gag,hook vb önemli yetkiler Nick:[BM] - Nick [S-7]
[S-A] Yetkileri:[b,e,f,i,j,u,m,n,o,p,r,s,t] yeşil yazı,lock,vote,slay,map,menülere girme,revive,gag,hook vb önemli yetkiler Nick:[BM] - Nick [S-A]
[S-C] Yetkileri:[b,e,f,i,j,u,m,n,o,p,r,s,t] yeşil yazı,lock,vote,slay,map,menülere girme,revive,gag,hook,amx süper,vb önemli yetkiler Nick:[BM] - Nick [S-C]
Yenisi;
Level 1 ;
Yetkileri:Yesil Yazı
Level 2 ;
Yetkileri:Yesil Yazı,Lock,Guns[b,m]
Level 3 ;
Yetkileri:Yesil Yazı,Lock,Guns,Glow,[b,m,p]
Level 4 ;
Yetkileri:Yesil Yazı,Lock,Guns,Glow,amx_say[b,m,p,i]
Level 5 ;
Yetkileri:Yesil Yazı,Lock,Guns,Glow,amx_say,oylama,map değiştirme[b,m,p,i,f,j]
Level 6 ;
Yetkileri:Yesil Yazı,Lock,Guns,Glow,amx_say,oylama,map değiştirme[b,m,p,i,f,j]
Level 7 ;
Yetkileri:Yesil Yazı,Lock,Guns,Glow,amx_say,oylama,map değiştirme,esya haraket ettirme[b,m,p,i,f,j]
Level 8 ;
Yetkileri:Yesil Yazı,Lock,Guns,Glow,amx_say,oylama,map değiştirme,esya haraket ettirme,Ban[b,m,p,i,f,j,d]
Level 9 ;
Yetkileri:Yesil Yazı,Lock,Guns,Glow,amx_say,oylama,map değiştirme,esya haraket ettirme,Ban,[Y] Tagı[b,m,p,i,f,j,d]
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Basrbuilder modu panelden açık mı ? ya da paneldeki modu mu kullanıyorsunuz ?
Kullanmıyorsanız modun ana smasını atar mısınız ?
| Linklerini gizle |
-
ufukcan
paneldeki base builder modu açıkBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş Tem 03, 2019 11:19 am Basrbuilder modu panelden açık mı ? ya da paneldeki modu mu kullanıyorsunuz ?
| Linklerini gizle |