tehdit ediliyoruz.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 171
tehdit ediliyoruz.
merhaba bir firma tarafından tehdit ediliyoruz sunucularımızın kapanacağını iddia ediyor firma olarak şikayet edildiğin de şikayetlerin hepsi gerçekleşiyormuş. 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
tehdit ediliyoruz.
Düşük ihtimalle. Ayrıca bu csdurağını bağlamaz. Boş yapmış.
Ben şeyi sorucam, cslord ekibi yasaklı değil mi? Ülkücü başkan, emrebey nt vs. Csd saldırı atan kişiler de.
Ben şeyi sorucam, cslord ekibi yasaklı değil mi? Ülkücü başkan, emrebey nt vs. Csd saldırı atan kişiler de.
Linklerini gizle |
-
tehdit ediliyoruz.
Evet, nexsusda bunların ele başı yasaklı forumda.Ulu @ Team yazdı: Pzt Mar 25, 2019 12:28 am Düşük ihtimalle. Ayrıca bu csdurağını bağlamaz. Boş yapmış.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
tehdit ediliyoruz.
Üzüntü verici. CsLord # Office diye bir oda varda, gözüme o çarptı. Hatta sunucuda @Yek'-ta var. Yekta, bilgilerin güvende olmayabilir...
Linklerini gizle |
tehdit ediliyoruz.
Alakam yok ve sabit bir kimliğim yok. Teamspeak3 kullanmıyorum.Ulu @ Team yazdı: Pzt Mar 25, 2019 12:43 amÜzüntü verici. CsLord # Office diye bir oda varda, gözüme o çarptı. Hatta sunucuda @Yek'-ta var. Yekta, bilgilerin güvende olmayabilir...
Takıldığınız yer, yer değil. İsimlerimizi alarak sanki orası ile bir bağlantımız varmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Girmeyin o TS adreslerine ve size zerre dokunamazlar.scofi. yazdı: Pzr Mar 24, 2019 11:29 pm merhaba bir firma tarafından tehdit ediliyoruz sunucularımızın kapanacağını iddia ediyor firma olarak şikayet edildiğin de şikayetlerin hepsi gerçekleşiyormuş.![]()
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 171
tehdit ediliyoruz.
anladım yekta bey takılmıyorum zaten yardım almak için girdim ben sizin sanıyordum orası birde steam chat isimli konuma rcon amxx plugins listesini attım bakarsanız sevinirim.Yek'-ta yazdı: Pzt Mar 25, 2019 10:28 amAlakam yok ve sabit bir kimliğim yok. Teamspeak3 kullanmıyorum.Ulu @ Team yazdı: Pzt Mar 25, 2019 12:43 amÜzüntü verici. CsLord # Office diye bir oda varda, gözüme o çarptı. Hatta sunucuda @Yek'-ta var. Yekta, bilgilerin güvende olmayabilir...
Takıldığınız yer, yer değil. İsimlerimizi alarak sanki orası ile bir bağlantımız varmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Girmeyin o TS adreslerine ve size zerre dokunamazlar.scofi. yazdı: Pzr Mar 24, 2019 11:29 pm merhaba bir firma tarafından tehdit ediliyoruz sunucularımızın kapanacağını iddia ediyor firma olarak şikayet edildiğin de şikayetlerin hepsi gerçekleşiyormuş.![]()
Linklerini gizle |