Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

tehdit ediliyoruz.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
scofi.

tehdit ediliyoruz.

Mesaj gönderen scofi. »

merhaba bir firma tarafından tehdit ediliyoruz sunucularımızın kapanacağını iddia ediyor firma olarak şikayet edildiğin de şikayetlerin hepsi gerçekleşiyormuş. Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

tehdit ediliyoruz.

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Düşük ihtimalle. Ayrıca bu csdurağını bağlamaz. Boş yapmış.
Ben şeyi sorucam, cslord ekibi yasaklı değil mi? Ülkücü başkan, emrebey nt vs. Csd saldırı atan kişiler de.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

tehdit ediliyoruz.

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Ulu @ Team yazdı: Pzt Mar 25, 2019 12:28 am Düşük ihtimalle. Ayrıca bu csdurağını bağlamaz. Boş yapmış.
Ben şeyi sorucam, cslord ekibi yasaklı değil mi? Ülkücü başkan, emrebey nt vs. Csd saldırı atan kişiler de.
Evet, nexsusda bunların ele başı yasaklı forumda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

tehdit ediliyoruz.

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Mar 25, 2019 12:31 am Evet, nexsusda bunların ele başı yasaklı forumda.
Üzüntü verici. CsLord # Office diye bir oda varda, gözüme o çarptı. Hatta sunucuda @Yek'-ta var. Yekta, bilgilerin güvende olmayabilir...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

tehdit ediliyoruz.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Ulu @ Team yazdı: Pzt Mar 25, 2019 12:43 am
Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Mar 25, 2019 12:31 am Evet, nexsusda bunların ele başı yasaklı forumda.
Üzüntü verici. CsLord # Office diye bir oda varda, gözüme o çarptı. Hatta sunucuda @Yek'-ta var. Yekta, bilgilerin güvende olmayabilir...
Alakam yok ve sabit bir kimliğim yok. Teamspeak3 kullanmıyorum.
scofi. yazdı: Pzr Mar 24, 2019 11:29 pm merhaba bir firma tarafından tehdit ediliyoruz sunucularımızın kapanacağını iddia ediyor firma olarak şikayet edildiğin de şikayetlerin hepsi gerçekleşiyormuş. Resim
Takıldığınız yer, yer değil. İsimlerimizi alarak sanki orası ile bir bağlantımız varmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Girmeyin o TS adreslerine ve size zerre dokunamazlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
scofi.

tehdit ediliyoruz.

Mesaj gönderen scofi. »

Yek'-ta yazdı: Pzt Mar 25, 2019 10:28 am
Ulu @ Team yazdı: Pzt Mar 25, 2019 12:43 am
Alakam yok ve sabit bir kimliğim yok. Teamspeak3 kullanmıyorum.
scofi. yazdı: Pzr Mar 24, 2019 11:29 pm merhaba bir firma tarafından tehdit ediliyoruz sunucularımızın kapanacağını iddia ediyor firma olarak şikayet edildiğin de şikayetlerin hepsi gerçekleşiyormuş. Resim
Takıldığınız yer, yer değil. İsimlerimizi alarak sanki orası ile bir bağlantımız varmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Girmeyin o TS adreslerine ve size zerre dokunamazlar.
anladım yekta bey takılmıyorum zaten yardım almak için girdim ben sizin sanıyordum orası birde steam chat isimli konuma rcon amxx plugins listesini attım bakarsanız sevinirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli