CSDURAGI panelimden kendi sma mı alma [Acil]
Moderatör: Moderatörler
-
lonelywolf2010sg
Konu Sahibi - Mesajlar: 61
- Server Ip/DNS: cs131.csduragi.com
- Clan İsmi: Suskunlar
- İletişim:
Selamun aleykum gençler.Birşey sorucaktım bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.Benim pc cöktü format atmak zorunda kaldım okadar uğraşıpta geliştirdiğim mod şuan yok kurtaramadım.Csduraginin panelinden addons/amxmodx/scripting içinde duruyor yalnız gözükmüyor içindekiler bazı sma ların içindekiler gözüküyor onun ki gözükmüyor.Tahminen konuşuyorum boyutu fazla diye herhalde.Benim bu bilgilere ulaşa bilme imkanım varmı.Bunun bi çaresi varmı gençler.Morelim baya bozuk günlerce uğraştım çünkü.Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
VokalistDiyafram
- Server Ip/DNS: CS49 CS82
- Clan İsmi: ADORA GAMİNG
- İletişim:
anlayamadım cod modmu kurulacak yoksa başka bi sıkıntımı var
| Linklerini gizle |
Anlaşılmayacak bir şey yok. Scripting klasöründe daha önceden yüklenen bir dosyanın içeriği isteniyor.VokalistDiyafram yazdı: Cum Mar 22, 2019 1:02 pm anlayamadım cod modmu kurulacak yoksa başka bi sıkıntımı var
omer@csduragi.com a mail atarak isteyin. Verir mi vermez mi bilemem.
| Linklerini gizle |
-
lonelywolf2010sg
Konu Sahibi - Mesajlar: 61
- Server Ip/DNS: cs131.csduragi.com
- Clan İsmi: Suskunlar
- İletişim:
Tamamdır.Teşekkürler bi şansımı deniyeceğim.Yek'-ta yazdı: Cum Mar 22, 2019 1:04 pmAnlaşılmayacak bir şey yok. Scripting klasöründe daha önceden yüklenen bir dosyanın içeriği isteniyor.VokalistDiyafram yazdı: Cum Mar 22, 2019 1:02 pm anlayamadım cod modmu kurulacak yoksa başka bi sıkıntımı var
omer@csduragi.com a mail atarak isteyin. Verir mi vermez mi bilemem.
| Linklerini gizle |