merhabalar arkdaşlar doluluk hakkında sizlerinde önerisini almak istiyorum cs46.csduragi.com jailbreak eskisi kadar dolmuyor 15 üstü zor cıkıyor neden böle oldu hiç bilmiyorum user sorunu var ama dier sunucularım user bollu mevcut cs42 zombie escape cs44 basebulder. cs46.csduragi.com zombie hero düşünüyorum neden zombie üzerinden gidiyor dicek olursanız cükü zombie serverlerimiz hep doluyor user bollugu var sizce hangi mod kurmalıyım ve ya ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum ..
Okul zamanı her zaman düşüşler olur bu mod ile alakalı olan bir şey değil biz de zamanında dünyanın en iyi 5. Deathmatch serveri olduk ama şuan ilk 50 de yokuzdur herhalde baya düşüşler yaşadık okul bitince düzelecektir, mod değişir iseniz olan kalıcı userleri de kaybedersiniz
Özcan Örs yazdı: Prş Mar 21, 2019 1:31 pm
Okul zamanı her zaman düşüşler olur bu mod ile alakalı olan bir şey değil biz de zamanında dünyanın en iyi 5. Deathmatch serveri olduk ama şuan ilk 50 de yokuzdur herhalde baya düşüşler yaşadık okul bitince düzelecektir, mod değişir iseniz olan kalıcı userleri de kaybedersiniz
aynen katılıyorum kararımız okullar tatıl edildiginde yani yazın jailbreak baslıcaz .ama işde yaza kadar hangi mod üzerinden devam etsem die düşünüyorum
Jailbreak dönemi bitti gibi, oynamazdım zaten hiç. Fantastik modlar düşünün, zombie hero güzel ancak modülleri de güzel : ) CSD o modülleri desteklemiyor dün kurmaya çalıştım ben.