Merhabalar, hazir-mod-paylasimi/slienthill-mod-sess ... 31778.html bu modu kurmak istemiştim ancak .inl türü dosya panele yükleyemiyoruz. Hatalı Dosya Tipi diyor, denenip onaylanan bir eklenti değil miydi yoksa bu?
@Yek'-ta
Hatalı Mod Paylaşımı Mı Var?
Moderatör: Moderatörler
-
DemirDesigin
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Ömer TELLİ inl dosyaları için onay vermişti diye hatırlıyorum. Çünkü zamanında warcraft modu için az başının etini yemedim.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Kaldırılması güvenlik açısından diyeceğim ama inl ile de saldırı hiç aklıma gelmiyor.Yek'-ta yazdı: Çrş Mar 20, 2019 10:56 pm Ömer TELLİ inl dosyaları için onay vermişti diye hatırlıyorum. Çünkü zamanında warcraft modu için az başının etini yemedim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
Yarın dönüş yapılır. Alternatif olarak sma dosyasından dosya isimlerini inl den inc e alıp öyle yükleyebilirsin.
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Tamam, teşekkür ederim bir de öyle deneyeyim. Dönüşünüzü beklemekteyim iyi akşamlar dilerim.
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Daha yapmadım ama çeşitli incler yüzünden eğer o şekilde yüklersem hata verecek diğer eklentiler de.Yek'-ta yazdı: Çrş Mar 20, 2019 10:59 pm Yarın dönüş yapılır. Alternatif olarak sma dosyasından dosya isimlerini inl den inc e alıp öyle yükleyebilirsin.
| Linklerini gizle |