Beyler bana strafe engelleyeci lazım.İnternette bir plugin var yanlız o normal yürürken w basarken a ya veya d ye basmanı engelliyor bunny yaparken birşeyi engelledigi yok.Yada bellirmi bir hıza ayarlıcam plugini o hızın dışına çıkanlar oto slaylanacak yada 2 uyarı yapıp slaylıcak bu tarz bir plugin eklenti lazım bana.
Yalnız sen strafe için konsola gönderilen komutları böyle yakalayamassın. Alias bunlar.
eklentiyi ben yapmadım, mantığı güzel eğer bu komut var ise kickliyor. CFGleri tamamen engelleyemezsiniz, kodlarını elbet bilmeniz gerekmektedir.
Demek istediğimi anlamadın.Bu eklenti türü ile sadece server-side tarafları gönderilen veya değiştirilen komutları yakalarsın. Client-side için alias checker kullanmalısın.
P A N Ç O yazdı: Prş Mar 14, 2019 10:46 pm
Demek istediğimi anlamadın.Bu eklenti türü ile sadece server-side tarafları gönderilen veya değiştirilen komutları yakalarsın. Client-side için alias checker kullanmalısın.
CSDurağında bunu kullanmak serbest mi? Client bilgilerine erişemiyorum ben.
P A N Ç O yazdı: Prş Mar 14, 2019 10:46 pm
CSDurağında bunu kullanmak serbest mi? Client bilgilerine erişemiyorum ben.
Ben o kadarını bilmem. Sadece arkadaşa attığın eklenti için kendi fikrimi söyledim.