DemirDesigin yazdı: Pzt Mar 11, 2019 9:46 pm
Bir sorunun olursa çekinmeden sorabilirsin, uzun zaman spor yaptım şu sıralar bıraktım ancak bilgilerim halen mevcut.
hocam pek sıkıntım yok ama sinavda cok zorlaniyirum sadece ustune yorgunlukda olunca 1 bilemedin 2 hoca 30 40 50 baglamiyor.
DemirDesigin yazdı: Sal Mar 12, 2019 12:14 am
Şınav için şöyle bir şey yapabilirsin ilk ay veya haftalarda full kol çalışarak artık kendi ağırlığını kaldırmayı öğrenebilirsin
Nejat Doğan yazdı: Sal Mar 12, 2019 5:11 pm
Benimde Kosarken Bobregim Ariyor Sizce Sorun Nedir
Nefes kontrolü yapamadığın için şişiyor
Ilerde Hastalik Yaparmi Yada Nasil Duzeltebilirim
Hastalık, sanmıyorum bana da ilk koşu yaptığım zamanlar oluyordu bitiyordum. Sonrasında açılmaya başladım, Maçlara giderek daha çok çalışarak. Nefes kontrolü yapmalısın ve 1-2 haftalık düzenli koşu yapmalısın sonrasında 2 günlük dinlenmenin ardından farkı ve ağrısızlığı göreceksin.
İlyas ERTEKİN yazdı: Pzt Mar 11, 2019 7:02 pm
Gencler bu spor sonrasi agrilar her spordan sonra devam eder mi yoksa bi zaman yoksa yapilan haraketler agri vermez mi bi bilgilendirir misiniz ? Hoca araliksiz yarim saat egzersiz falan yaptiriyor , yani normal bi insan zor yapar salonda son șinavda herkes yatiyo zaten deneyimi olanlar buyrun.
Yeni basladiysan normal 2 gune geciyor agrisi...
Kardiyoda dalağın sisiyorsa 6-7de falan kosu yap yavas yavas nefes alistirmalariyla arttirirsin seviyeyi dalağın şişmez.
İlyas ERTEKİN yazdı: Pzt Mar 11, 2019 7:02 pm
Gencler bu spor sonrasi agrilar her spordan sonra devam eder mi yoksa bi zaman yoksa yapilan haraketler agri vermez mi bi bilgilendirir misiniz ? Hoca araliksiz yarim saat egzersiz falan yaptiriyor , yani normal bi insan zor yapar salonda son șinavda herkes yatiyo zaten deneyimi olanlar buyrun.
Yeni basladiysan normal 2 gune geciyor agrisi...
Kardiyoda dalağın sisiyorsa 6-7de falan kosu yap yavas yavas nefes alistirmalariyla arttirirsin seviyeyi dalağın şişmez.
ilk gun falan sisti dalagim simdi 2 saat antrenman da yapsam biseyim yok agrilarda gecti inanmiyidum gecicegine de gecti.