Serverimde Komut problemim var
Moderatör: Moderatörler
-
ahmetred
Konu Sahibi - Mesajlar: 27
/mg amx_team vs kullanamıyorum serverim jail acil yardım edin 10 gündür yok bu problem

| Link: | |
| Linklerini gizle |
İlk olarak server IP adresini belirt, burası herkese açık bir forum.
Eklentiler var ama komut kullanamıyor isen adminliğinin yetkilerini bi kontrol et, ondan sonra son kurduğun eklentilere bak. Yüksek ihtimalle bir yerde hata yapmışsındır.
Eklentiler var ama komut kullanamıyor isen adminliğinin yetkilerini bi kontrol et, ondan sonra son kurduğun eklentilere bak. Yüksek ihtimalle bir yerde hata yapmışsındır.
| Linklerini gizle |
-
ahmetred
Serveri Sıfırladım ginede aynı şey oluyor cs113.csduragi.comCSmiLeFaCe yazdı:İlk olarak server IP adresini belirt, burası herkese açık bir forum.
| Linklerini gizle |
-
FearLess
amx super eklentisini aç kardeşim
En son Yek'-ta tarafından Pzr Kas 20, 2016 2:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: büyük yazı yazmayınız
Sebep: büyük yazı yazmayınız
| Linklerini gizle |
Kendine tam yetkili adminlik yazdığından emin misin? Default CSDurağı dosyaları sorunsuzdur.ahmetred yazdı:Serveri Sıfırladım ginede aynı şey oluyor cs113.csduragi.comCSmiLeFaCe yazdı:İlk olarak server IP adresini belirt, burası herkese açık bir forum.
| Linklerini gizle |
-
ahmetred
-
ahmetred
Herşey tamam amx_komutları oldu ama /mg /ctmenu /jbmenuCSmiLeFaCe yazdı:Kendine tam yetkili adminlik yazdığından emin misin? Default CSDurağı dosyaları sorunsuzdur.ahmetred yazdı:Serveri Sıfırladım ginede aynı şey oluyor cs113.csduragi.comCSmiLeFaCe yazdı:İlk olarak server IP adresini belirt, burası herkese açık bir forum.
| Linklerini gizle |
kullanılamıyordan kastın nedir? Mesela /ts3 yazdığında sistemden geri dönüş mesajı olarak bir şey alıyor musun? Yada /mg yazdığında ne oluyor, hiçbir şey olmuyor mu?
| Linklerini gizle |
-
ahmetred
Konuşmalar kapatilmiştir diyorCSmiLeFaCe yazdı:kullanılamıyordan kastın nedir? Mesela /ts3 yazdığında sistemden geri dönüş mesajı olarak bir şey alıyor musun? Yada /mg yazdığında ne oluyor, hiçbir şey olmuyor mu?
| Linklerini gizle |
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... lugins.ini
kısaca plugins.ini dosyasına git, csd_sayblock.amxx eklentisi olması lazım, bu satırı sil. Bu eklentiyi kapattığında sorunun çözülmesi lazım.
kısaca plugins.ini dosyasına git, csd_sayblock.amxx eklentisi olması lazım, bu satırı sil. Bu eklentiyi kapattığında sorunun çözülmesi lazım.
| Linklerini gizle |