İlk olarak server IP adresini belirt, burası herkese açık bir forum.
Eklentiler var ama komut kullanamıyor isen adminliğinin yetkilerini bi kontrol et, ondan sonra son kurduğun eklentilere bak. Yüksek ihtimalle bir yerde hata yapmışsındır.
CSmiLeFaCe yazdı:İlk olarak server IP adresini belirt, burası herkese açık bir forum.
Eklentiler var ama komut kullanamıyor isen adminliğinin yetkilerini bi kontrol et, ondan sonra son kurduğun eklentilere bak. Yüksek ihtimalle bir yerde hata yapmışsındır.
Serveri Sıfırladım ginede aynı şey oluyor cs113.csduragi.com
CSmiLeFaCe yazdı:İlk olarak server IP adresini belirt, burası herkese açık bir forum.
Kendine tam yetkili adminlik yazdığından emin misin? Default CSDurağı dosyaları sorunsuzdur.
Kendine tam yetkili adminlik yazdığından emin misin? Default CSDurağı dosyaları sorunsuzdur.
Herşey tamam amx_komutları oldu ama /mg /ctmenu /jbmenu
kullanılamıyordan kastın nedir? Mesela /ts3 yazdığında sistemden geri dönüş mesajı olarak bir şey alıyor musun? Yada /mg yazdığında ne oluyor, hiçbir şey olmuyor mu?
CSmiLeFaCe yazdı:kullanılamıyordan kastın nedir? Mesela /ts3 yazdığında sistemden geri dönüş mesajı olarak bir şey alıyor musun? Yada /mg yazdığında ne oluyor, hiçbir şey olmuyor mu?