csgo mod istek
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
csgo mod istek
csgo mod sunucuma yeni skinler getirmek istiyorum ekdeki plugini kullanıyorum ona yeni skinler eklemek istiyorum birde çok çabuk değerli karambit awp ve karambit çıkıyor ve zengin olunuyor birde topluca sıfırlamak istiyorum herkes sıfırdan başlasın istiyorum oyuna.
plugin budur :
plugin budur :
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 20
csgo mod istek
kardesım pekı cok bılıyosun ya dıyosun bu menuyu yapmakda ne var yapsana ozaman plugınlerı al sonra banla bızı bu yapdıgınız yanınıza kalmaz he bunuda bıl
Linklerini gizle |
-
csgo mod istek
Skinleri kendinizde ekleyebilirsiniz eklenti de her şey belli yerinde zaten. Sıfırlamak içinde eklenti içerisindeki nvault kısımlarını değiştirin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
csgo mod istek
ts3 varsa 51.77.239.44:70 gelirmisinizEmre Gezer yazdı: Sal Mar 05, 2019 5:36 pm Skinleri kendinizde ekleyebilirsiniz eklenti de her şey belli yerinde zaten. Sıfırlamak içinde eklenti içerisindeki nvault kısımlarını değiştirin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
csgo mod istek
https://gamebanana.com/skins/games/4254 bu sitede modeller mevcut
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
csgo mod istek
skin değil bana bu menüde karambit neon awp neon dragon falan daha zor çıksın bide herkesin hesabı sıfırlansın tek bu ikisini istiyorum skinler aynı kalsa olur.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
csgo mod istek
Adam yardım etmiş banlamışsınız
Ben yaparsam beni de mi banlayacaksınız
Ben yaparsam beni de mi banlayacaksınız

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
csgo mod istek
yardım etmedi hain o dostum. biz beyazruh klanıyla düşmanız o klandan o aklı sıraca benden alt panel alıp serverime saldırı yapmayı planlıyordu?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 20
csgo mod istek
yardım etmek haınlıkse evet herşeyi yaptırıp bi gecede tum adamları baska ts cekıp herseyı calmak dogru bısı benım yapdıgım yardım etmek hainlik dogru soyluyorsun yardım etmedı dıyosun bazı sıkınlerde hala ts43 yazıyo hadı hadı bunuda yardım etmedı de
En son dadas_caner tarafından Sal Mar 05, 2019 6:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |