PaintBall Mod Yardım ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
PaintBall Mod Yardım ?
Merhabalar,Serverim PaintBall Mod. Modumuzki silahlar 4 tanedir.Fakat ben ve oyuncular bu 4 tane silahdan sıkıldık.
Marker,Pompalı,Sniper,Bomba atar var.Ben bunların yerine Googleden bulduğum M4a1 Skin yada Başka bir silah bulup indirip şu Markerin
yerine ekleyebilirmiyim ? Paintball eklensiniede indirdiğim modeli yazıp sonra panele modellide ve eklentiyede yüklesem markerin yerine geçmezmi ? geçse bile boya atarmı ?
Çünkü dün Markerin yerine başka bir model marker yaptık.O oldu.Bıçağıda değiştirdik.Şimdi ise Başka bir silah filan ekleyebilirmiyim acaba.
Marker,Pompalı,Sniper,Bomba atar var.Ben bunların yerine Googleden bulduğum M4a1 Skin yada Başka bir silah bulup indirip şu Markerin
yerine ekleyebilirmiyim ? Paintball eklensiniede indirdiğim modeli yazıp sonra panele modellide ve eklentiyede yüklesem markerin yerine geçmezmi ? geçse bile boya atarmı ?
Çünkü dün Markerin yerine başka bir model marker yaptık.O oldu.Bıçağıda değiştirdik.Şimdi ise Başka bir silah filan ekleyebilirmiyim acaba.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
-
PaintBall Mod Yardım ?
Boya atıcakmı ama ? ve dünkü gibi istediğim modeli versem sen ekletiye eklermisin ?
Linklerini gizle |
-
PaintBall Mod Yardım ?
Eklenti ve Modeli verirsen eklerim, büyük ihtimal atar. Hangi silahın yerine de ekleyeceğimi yazmayı unutma.
Linklerini gizle |
-
PaintBall Mod Yardım ?
Bunları Eklicem
Senin dün verdiğin v_pbgun43.mdl bunun yerine geçsin.Ama bu sadece Tnin elinde gözükür.
Ctninde elinde gözüksün.Ctnin modelide bu attığım pbgun6da istediğim model olsun.Hem ct hem t nin markerinde gözükür.M4a1 modeli
Senin dün verdiğin v_pbgun43.mdl bunun yerine geçsin.Ama bu sadece Tnin elinde gözükür.
Ctninde elinde gözüksün.Ctnin modelide bu attığım pbgun6da istediğim model olsun.Hem ct hem t nin markerinde gözükür.M4a1 modeli
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
PaintBall Mod Yardım ?
m4a1i kahvaltı yaptıktan sonra ekleyeceğim, şu an pbgun için oldu.
buradan hangi modelle değişmemi istediğini söyle, yeni bir tane mi ekleyeceğiz yoksa?
Kod: Tümünü seç
precache_model("models/v_pbgun1.mdl");
precache_model("models/v_pbgun6.mdl");
precache_model("models/p_pbgun.mdl");
precache_model("models/p_pbgun1.mdl");
precache_model("models/w_pbgun.mdl");
precache_model("models/v_pb_sniper.mdl");
precache_model("models/p_pb_sniper.mdl");
precache_model("models/w_pb_sniper.mdl");
precache_model("models/v_pb_shotgun.mdl");
precache_model("models/p_pb_shotgun.mdl");
precache_model("models/w_pb_shotgun.mdl");
precache_model("models/v_pb_launcher.mdl");
precache_model("models/w_pb_launcher.mdl");
precache_model("models/p_pb_launcher.mdl");
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
PaintBall Mod Yardım ?
Pbgun6 ve senin dün attığın v_pbgun43.mdl bunlarla değiştircez.2 side marker.Pbgun43 Tlerin elinde gözüken kırmızı markerdir. pbgun6 de ctlerin elinde gözüken mavi markerdir.Bunlar M4a1 olması lazım.
Birşey daha söylicem hemen smayı hazırlama çünkü benim paintball modumda menü var.O menüde 1.cide marker 2.cide pompalı 3.cüde sniper 4.dü bomba atar var.3.deki olan sniper scout ben onu awp olarak yapmak istiyorum.Googleden bulurum awpyi atarım buraya.Eyw
Birşey daha söylicem hemen smayı hazırlama çünkü benim paintball modumda menü var.O menüde 1.cide marker 2.cide pompalı 3.cüde sniper 4.dü bomba atar var.3.deki olan sniper scout ben onu awp olarak yapmak istiyorum.Googleden bulurum awpyi atarım buraya.Eyw
Linklerini gizle |
-
PaintBall Mod Yardım ?
Ben senin ts3e geleyim burayı mesaj çokluğuna boğmayalım.
Linklerini gizle |
-
-
PaintBall Mod Yardım ?
çökerse bildir.
Linklerini gizle |