Q47. yazdı: Pzr Şub 24, 2019 11:42 am
çöpmu dalgamı gecıyorsunuz çöp diyenin bir halttan anladıgı yoktur ful verileri forla çektirmiş siz olsanız tek tek yazardınız allah aşkına saçma sapan bilginiz olmadıgı konularda yorum yapmayınız
Güldürdün, kendi istediğim eklentileri yazabiliyorum ve bu eklenti çöptür benim gözümde.
Q47. yazdı: Pzr Şub 24, 2019 11:44 am
bir halttan anlamadıgını cok guzel kanıtladın dostum bole devam et bu arada pawn dersi vereyim istersen bir ara istediğin eklentiler say merhaba yazinca merhaba yazsın olrsa yaparsın dostum yap bakalım bole bir sistem , mod
CS95 de her gün mod değişerek tüm bilgimi pekiştirmeye çalışan ben, sıfırdan bir mod yazıp onu fixleyen ben. Egoist olarak görülmek istemem ancak söylediğin kelimeler hem rencide edici türden hem de çok saçma.
Q47. yazdı: Pzr Şub 24, 2019 11:48 am
öle bilip bilmeden sallarsan bole ağır konuşmam oldukça normal hergun mod değişiyor olman çok iyi bildiğini göstermez (hazir al yükle)
benım amacım senın ne kadar bıldıgını veya ne yaptıgını eleştırmek degil sadece bole emek verilmiş bir moda bole sallamanız hoşuma hiç gitmiyor.
Bilgili olduğumu savunmuyorum, çoğu zaman öm den yardım alıyorum. Her gün mod değişmem benim bilgi haznemi geliştirmeye çalışmamdır. O modları fixlememdir, hazır al yükle yapmıyorum. Bu mod ise CPU yemekte, kurmadan önce cpu verilerine bak kurduktan sonra tamemen cpu verilerine bak anlarsın demek istediğimi.
İmam-POWER yazdı: Pzr Şub 24, 2019 11:38 am
Her ne kadar çöp olsada sunucuları dolduruyor. Önemli olan şahsen bu olduğunu düşünüyorum.
fazla cpu yiyor, fazla lag - drop sokturuyor. Kötü yazılmış bir çok eklenti bu da onlar gibi. Herkesin zevki farklı ancak ben sunucumda rahat oynayayım isterse dolmasın taraftarıyım.
Tabi, senin kararın. Keşke daha düzgünü forumda olsada kullansak