Gametracker NR yazıyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 421
Gametracker NR yazıyor
Serveri Aldigimda Gametracker uzerime Aldim Ve Hala Server Eski Sahibinden Kalma Olarak [ NR. ] Yaziyor Server Gametracker da Baska Ulke uzerine kayitliydi onuda duzenledim olmadi bu Gametracker Banini Nasil Kaldirim Oyuna her gun 10 dakka Arayla baska Ulkeden bot girebiliyor banliyorum banladiktan en fazla 1 Gun sonra tekrar giriyor bundan etkilendigini dusunuyorum Acil yardimci Olurmusunuz Bunun Sebebi nedir Ve Gametrackerimi Acabilirmisiniz Lutfen Bi BILGI VERINIZ Tesekkurler
Link: | |
Linklerini gizle |
Gametracker NR yazıyor
Gametracker forumuna ingilizce dil ile açıklamanız gerekli.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Ts3.jessinary.net
- Clan İsmi: JessinarycLan
- İletişim:
Gametracker NR yazıyor
GameTracker Forum Kısmından İngilizce Olarak Yazmanız Gerekte Türkçe Yazsanız Kabul Etmiyorlar Ama Yazsanız Bile Açacaklarını Sanmıyorum Açsalarda 1 2 Hafta Sonra Açarlar.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Gametracker NR yazıyor
Claim yapıp sunucuyu komple gtden silip tekrar eklediğiniz de hâlâ banlı mı görünüyor hiç deneyen var mı
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Ts3.jessinary.net
- Clan İsmi: JessinarycLan
- İletişim:
Gametracker NR yazıyor
Herşey Denemiştim bir önceki ipmde hiçbirşey olmamıştı ancak Taki forumdan Güzel Bir Uslup Ve İngilizceyle 2 hafta felan bekledim kalkmıştıByBuLuT ☪ yazdı: Cmt Şub 23, 2019 7:15 am Claim yapıp sunucuyu komple gtden silip tekrar eklediğiniz de hâlâ banlı mı görünüyor hiç deneyen var mı
Linklerini gizle |