bu arada yanlısta hatırlıyor olabilirim ama rica etsem ömer tellinin serverı kontrol etmesi cunku eklentilerimin hepsini csduragı forumdan aldım ctmenu hariç serverıma ilk plugınlerı yuklediğim zaman en son jbmenu ctmenu yuklemiştim yüklemeden öncede çökmüştüDemirDesigin yazdı: Prş Şub 21, 2019 10:51 pm O zaman admin veya userlerin yaptığı bir şey var, şifreli iken çökmüyorsa Ömer TELLİ'nin yapabileceği bir şey yok galiba?
Sv cokme sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 740
Sv cokme sorunu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Sv cokme sorunu
Anlıyorum sizi umarım düzelir çünkü bizde çok ama kaybettik böyleturhanreis07 yazdı: Prş Şub 21, 2019 10:27 pmhadi ara sıra olsa neyse bizde her gün en az 1-2 kere oluyor bıktık artık cok oyuncu kaybettimÖzcan Örs yazdı: Prş Şub 21, 2019 10:14 pm Sana bir şey diyim mi biz de bile arada sırada oluyor loglara hiç bir şey düşmüyor eklentiler de sorun yok ama kendi kendine Server çöküyor bu iyi değil
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Sv cokme sorunu
Şunu da belirtmek istiyorum Adminlerinizin Şifrelerini kontrol ediniz uzun şifre server da çökmeye yol açabilir bildiğim kadariyla .
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 740
Sv cokme sorunu
Evet ama en fazla 14 hane vardı en fazla 10yaptım biraz önce bişey değişirmi bilmiyorumKartal Vadisi' yazdı: Prş Şub 21, 2019 11:55 pm Şunu da belirtmek istiyorum Adminlerinizin Şifrelerini kontrol ediniz uzun şifre server da çökmeye yol açabilir bildiğim kadariyla .
Linklerini gizle |
Sv cokme sorunu
Serverde sorun olacağını sanmıyorum. Tüm serverler aynı paketten yükleniyor.
Serverinizin cidden çöktüğüne emin olun. Bağlantı kesiliyor vs. olabilir
Bu durumun hangi zamanlarda meydana geldiğini inceleyin(tarih ve ne esnasında)
Linklerini gizle |
Sv cokme sorunu
aa benim şuanda plugins.ini kendini silmiş, plugins.ini yedek almıştım kaydediyorum fakat kaydolmuyor, sw sürekli kendini yeniliyor ? sıfırlanmadı fakat bu döngüye girdi, ayrıca swye Steam boost Ru diye birisi geliyor chattan Flood atıyor Rusça şeyler yazıyor
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
Linklerini gizle |
Sv cokme sorunu
İletiyorum.xdferlesh1 yazdı: Cum Şub 22, 2019 2:05 am aa benim şuanda plugins.ini kendini silmiş, plugins.ini yedek almıştım kaydediyorum fakat kaydolmuyor, sw sürekli kendini yeniliyor ? sıfırlanmadı fakat bu döngüye girdi, ayrıca swye Steam boost Ru diye birisi geliyor chattan Flood atıyor Rusça şeyler yazıyor
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
Sv cokme sorunu
Log kesinlikle düşüyor, ama bunu siz göremiyorsunuz. Eklentide yanlış döngü vb. şeyler varsa logs klasörüne düşüyor. Bunu göremediğim için 1 bozuk satır için komple mod bozdum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Sv cokme sorunu
Eminiz, 23.17 de çökmüş ve o sırada yetkili hiç kimse bir şey kullanmamışTaha Demirbaş yazdı: Cum Şub 22, 2019 1:51 am Serverde sorun olacağını sanmıyorum. Tüm serverler aynı paketten yükleniyor.
kesin tarih tam olarak : 21.02.2019_23.17
Linklerini gizle |