@Yek'-ta bu arada bu konu ile açılmış başlıklara göz gezdirdim. uzaban yada ban fayda kesinlikle etmiyor.. Biraz araştırma yaptım bu şekil de steam hesapları ele geçirilmiş kişiler olmuş. steam hesap sahipleri steamlerini geri alabilmiş fakat vac ban yemişler. top sizde..
Bu arada biraz araştırma yaptım. Forum da bu konu üzerine açılmış başlıklara baktım. uzaban yada ban kesinlikle fayda etmiyor. Araştırmalarım sonucunda şunu gördüm bu olay aslın da steam idleri kopyalıyor ve bir şekil de ele geçiriliyormuş. steam kullanıcı sahipleri tekrar steamlerini geri alabilseler bile vac ban yemiş bir halde alıyorlar..
Ya ruslar türk Server lerini herhalde gametrackerde istemiyor onun için bot atıp banlatmaya çalışıyorlar büyük ihtimalle. Yoksa böyle işsizlikleri neden yapsınlar
Özcan Örs yazdı: Pzt Şub 18, 2019 10:21 pm
Ya ruslar türk Server lerini herhalde gametrackerde istemiyor onun için bot atıp banlatmaya çalışıyorlar büyük ihtimalle. Yoksa böyle işsizlikleri neden yapsınlar
Alakası yok çoğu türk arkadaşımız bilmedikleri yerden cs cilienti indirip oyunu oynamaya çalıyor yada bazı karektersiz şahıslar o clientleri indirip servarda miç açıp dos atmaya çalışıyorlar
Alakası yok çoğu türk arkadaşımız bilmedikleri yerden cs cilienti indirip oyunu oynamaya çalıyor yada bazı karektersiz şahıslar o clientleri indirip servarda miç açıp dos atmaya çalışıyorlar
Olabilir, her ihtimali göz önünde bulundurmak gerekir. Dediğin gibi mic basıyorlar bazı işsizler anlamıyorum yani yapınca ellerine ne geçiyor. Amaç?
Olabilir, her ihtimali göz önünde bulundurmak gerekir. Dediğin gibi mic basıyorlar bazı işsizler anlamıyorum yani yapınca ellerine ne geçiyor. Amaç?
Amaç bir ara valvenin yaptığı gibi oyuncular cs 1.6 dan soğutup cs:go ya geçirmek sxe dönemini bilerek kaldıkları gibi bunuda yaparlar
Cs45 dede mevcut! Bir tane karaktersiz pis köpek Cs 45 boş kalmış.Kiralık olmaya hazır.Şuan map deathrun.Adam mici açmış şarkı dinliyor.Alttan herkeze,Serverlere,Kuruculara küfür ediyor.Ve alttan bu konun başlığı gibi steam bot atıyor.
Amaç bir ara valvenin yaptığı gibi oyuncular cs 1.6 dan soğutup cs:go ya geçirmek sxe dönemini bilerek kaldıkları gibi bunuda yaparlar
Ya zaten bitmiş biteceği kadar bari kalanları bıraksınlar emek hırsızları olan bize oluyor.