/c4 + ust buyuk yazı eklentısı istek + soru
Moderatör: Moderatörler
-
Ali
Konu Sahibi - Mesajlar: 421
Süreli göm c4 istiyorum fakat yüklediğim bir eklentide (sanırım ctmenu) /c4 mevcut. /c4 yazıldıgındada bu vercegınız surelı gom c4 menulü olanının cıkmasını istiyorum ne yapmalıyım
Birde ekranın ustunde kocaman reklam yazıyor onu ıstıyorum
Birde ekranın ustunde kocaman reklam yazıyor onu ıstıyorum
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Ali
@By.King ►EmrullaH◄
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(14) : error 017: undefined symbol "registeR_clcmd"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(19) : error 017: undefined symbol "id"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(21) : error 017: undefined symbol "id"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(21) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(21) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(21) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(21) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(21) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
6 Errors.
Done.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(14) : error 017: undefined symbol "registeR_clcmd"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(19) : error 017: undefined symbol "id"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(21) : error 017: undefined symbol "id"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(21) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(21) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/GommeMenusu.sma(21) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
6 Errors.
Done.
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
@Ali Buyur
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Ali
/c4 yazdıgımda bu menu acılır dımı yoksa eskısımı acılır
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: Biraz Hırs
CTMenünüzden /c4 tanımlamasını başka bir yazıya atayın, bunu yükleyin. Ancak saçma bir durum söz konusu CTMenünüzü atsanız daha hızlı olurdu.
| Linklerini gizle |
-
Ali
@By.King ►EmrullaH◄ aga gomme var surelı gomme var kaldırma yok
| Linklerini gizle |
-
Ali
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Ben sadece gömme ekledim kaldır ekle dememiştin ekleyip atıyorum biraz bekleticem @Ali
| Linklerini gizle |
-
Ali