KarTopu Savaşı Mod Yardım ?
Moderatör: Moderatörler
Mermi koymazsın paketlere. Koymayınca olmuyor diye biliyorum. sbsp maker de sana lazım olacak.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
Hangi smaları kurmam lazım senin verdiğin plugindeki ?
Linklerini gizle |
-
SupplyBox_III smasında yükledim fakat 4 tane hata aldım
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/SupplyBox_III.sma(304) : error 017: undefined symbol "Monuque"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/SupplyBox_III.sma(304) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/SupplyBox_III.sma(304) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/SupplyBox_III.sma(304) : fatal error 107: too many error messages on one line
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/SupplyBox_III.sma(304) : error 017: undefined symbol "Monuque"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/SupplyBox_III.sma(304) : error 001: expected token: ";", but found ")"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/SupplyBox_III.sma(304) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/SupplyBox_III.sma(304) : fatal error 107: too many error messages on one line
Linklerini gizle |
Hata senden kaynaklı yanlış editleme yapmışsın. tırnak işaretlerini vs silmiş olabilirsin.
Linklerini gizle |
-
-
@Taha Demirbaş serverde silahlarla kimseye vurulmuyor.Rakibe vurunca silahla ölmüyor.Ve silahın mermisi normal mermi gibi 30 90 ben onu 10 olsun istiyorum.Ve kutuddan 1 sürü silah geliyor.Onu hallederim ama merminin 10 olmasını isterim ve adamlara sıkılsın.
Linklerini gizle |