Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

cihaz önerisi hk.

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

cihaz önerisi hk.

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Furkan Göksel yazdı: Pzr Şub 10, 2019 9:49 pm
Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Şub 10, 2019 9:19 pm Şuan da kampanyalı Samsung A7 Var 2200 gibi düşük bir fiyata, a7 gibi bir telefona göre 2200 hiç birşey tabiki de bakabilirsin.
Samsung Bedava verseler almam tavsiye etmiyorum şu zamanda alicaksan huawei ve iphone alacaksin yakinda samsung da nokia gibi piyasadan kaybolur
Haklısın benimde kafamda küçük soru işaretleri vardı, kısa ömürlü olur diye ancak gerekli özelliklerle Samsung çoğu sıkıntısını gidermiş. Ama apk her şekilde Samsungu çöp ediyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx

cihaz önerisi hk.

Mesaj gönderen MarkWeLL »

zaten suan kullandıgım telefon samsugn a3 2017 elımdekı telefon 2 senelık olmasına ragmen 1300 e almıstım suankı telefoncunun verdıgı fıyat 600 lıra satmayı dusundum gerı kıyamadım ama bilemedım samsung da sıktı artık kullanmak ıstemıyom ıkı secenek arasında ya oppo rx yada huaweı arasında kaldım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

LonelyWolf

cihaz önerisi hk.

Mesaj gönderen LonelyWolf »

Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Şub 10, 2019 9:49 pm @ShooTeR şimdi Vatandan geliyorum satın aldım :D 2200 TL fiyat-performans olarak şahane bir telefon.
Hayirli olsun Kardeşim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

cihaz önerisi hk.

LonelyWolf yazdı: Pzr Şub 10, 2019 10:00 pm
Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Şub 10, 2019 9:49 pm @ShooTeR şimdi Vatandan geliyorum satın aldım :D 2200 TL fiyat-performans olarak şahane bir telefon.
Hayirli olsun Kardeşim
Eyvallah

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

cihaz önerisi hk.

MarkWeLL yazdı: Pzr Şub 10, 2019 9:57 pm zaten suan kullandıgım telefon samsugn a3 2017 elımdekı telefon 2 senelık olmasına ragmen 1300 e almıstım suankı telefoncunun verdıgı fıyat 600 lıra satmayı dusundum gerı kıyamadım ama bilemedım samsung da sıktı artık kullanmak ıstemıyom ıkı secenek arasında ya oppo rx yada huaweı arasında kaldım
Huawei al o zaman kafan rahat olsun oppo nedir ne değildir daha belli değil.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

LonelyWolf

cihaz önerisi hk.

Mesaj gönderen LonelyWolf »

Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Şub 10, 2019 10:05 pm
LonelyWolf yazdı: Pzr Şub 10, 2019 10:00 pm
Hayirli olsun Kardeşim
Eyvallah
özelden mesaj atarmisin öM kapali

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

cihaz önerisi hk.

Mesaj gönderen ShooTeR »

Samsung ileride illa bi problem çıkartıyor ya batarya ömrü yada başka birşey...
2k'lık üründe her türlü güzel performans alırsın ilk kullanışına göre ama asıl sorunları ileride görürsün bu her telefonda geçerli birşey :)
Ama arkadaşım a7 2017 modeli mevcut 2.el 1200'e aldı arka cam sağlam iken ufacık şeyde arka kapak camı hemen patladı oda sıkıntı yaratmakta maalesef...
Ben artık samsung kullanmıyorum huawei kullanıyorum ileride telefon alıcağım vakit ya huawei p smart 2019 alırım yada huaweinin uygun fiyatlı cihazlarından ama şuanda xiaomi ile arasında net bir kapışma var ama dedigim gibi antutu testlerinde hep huawei önde oluyor...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala