Q47. yazdı: Cmt Şub 09, 2019 8:02 pm
bende almayı düşünüyorum ximio iyi diyorlar ne düşünüyorsunuz?
Xiaomi ile huawei arasında net bir kapışma mevcut suan ama bana göre xiaomi antutu testlerinde hep önde çıkıyor çünkü.
Antutunun son 2 aylık listesindede hep 3-4 cihazı ilk 10da
sağlalımlık dayanıklılık konusunda hangisi ön plandadır sence?
Onun hakkında birşey diyememde youtubeda testleri vardır webteknonun yaptığı onları izleyebilirsin.
Servis ilgiside önemli ama...
Huawei bugün yada geçen günlerde yeni teknik destek mağazasını açmıştı.
Ben gsm de çalışıyom babamın dukkanı var Orda tamirciyim Sana Tavsiyem keslinlikle Huwai al neden Dersen Fiyat Performansı bu sene parmak izi ile satış rekoru kırdı Tamir ile garanti konusunda zorluk çekmezsın .
Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Şub 10, 2019 9:19 pm
Şuan da kampanyalı Samsung A7 Var 2200 gibi düşük bir fiyata, a7 gibi bir telefona göre 2200 hiç birşey tabiki de bakabilirsin.
a7 2018 model 2400'du yanlış hatırlamıyorsam 2-3 hafta önce gördum mediamarktta...
Q47. yazdı: Cmt Şub 09, 2019 8:02 pm
bende almayı düşünüyorum ximio iyi diyorlar ne düşünüyorsunuz?
Xiaomi ile huawei arasında net bir kapışma mevcut suan ama bana göre xiaomi antutu testlerinde hep önde çıkıyor çünkü.
Antutunun son 2 aylık listesindede hep 3-4 cihazı ilk 10da
sağlalımlık dayanıklılık konusunda hangisi ön plandadır sence?
Bu arada önceki konuya attıgım cevapta "bana göre xiaomi" yazmışım orası huawei olacaktı...
Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Şub 10, 2019 9:19 pm
Şuan da kampanyalı Samsung A7 Var 2200 gibi düşük bir fiyata, a7 gibi bir telefona göre 2200 hiç birşey tabiki de bakabilirsin.
Samsung Bedava verseler almam tavsiye etmiyorum şu zamanda alicaksan huawei ve iphone alacaksin yakinda samsung da nokia gibi piyasadan kaybolur