Merhaba sizlerden yardım almak istediğim aşağıda belirtiğim plugin olabilir mi? Deathruna özeldir.
*VIP özelliği devrededir.
*VIP oyuncular yeşil glow görünümlüdür.
*VIP oyuncular TAB skor tablosunda VIP olarak belirtilir.
*VIP Oyuncular Terrorist Takimindayken 'Pistol' Kazanirlar..
*VIP Oyuncular Her Round 150 HP ile Baslar. (CT)
*VIP Oyuncular Her Round 100 Defans Kazanirlar. (CT)
*VIP Oyuncular Matrix Gorunumune Sahiptirler...
*VIP Oyuncular HG Bombasi Ve Flash Bombasi Kazanirlar...
*VIP Oyuncular Olduklerinde Tekrar Dirilirler...
*VIP Oyuncular Terrorist Takimindayken Lazer Kurabilirler. Sadece 2 lazer hakları vardır.
*VIP Oyuncular T takımındayken 100 HP 100 defans ve 12/12 sarjor USP silahı elde ederler.
Ayriyetten puan sistemi.
*/puan yazarak ne kadar puan topladığını görmek.
*/menu yazarak topladığın puanlarla menüden bomba, armor, sis, hız, vb ekipman alma.
*Adam öldürme başına 2 puan verilmesi.
Bunların sunuculara zevk katacağını düşünüyorum o yüzden sizlerede sormak istedim. Aslında plugin var ama dediğim özellikleri kapsamıyor. Vip ve bomba flashlar var sadece. Bkz; http://www.csplugin.com/2012/08/cs-1-6- ... n-vip.html.
Matrix Vip Plugin
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
-
Matrix Vip Plugin
Puan sistemi ve lazer kurma hariç gerisini test edip geri dönüş yaparmısınız.
Model dosyası sizde vardır. Dosya yolunu yazayım yüklemesini siz yaparsınız; models/player/smith/smith.mdl
Model dosyası sizde vardır. Dosya yolunu yazayım yüklemesini siz yaparsınız; models/player/smith/smith.mdl
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Matrix Vip Plugin
Sw kiraliyacağım şuan ip bakiyordum ondan sonra denerim sonucunu geri bildiririm teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |