mustafavevo yazdı: Cmt Şub 02, 2019 5:10 am
Bunlar çocuksu değildir, tercih meselesidir.
Şöyle anlatayım redbull, çift zıplama gibi aşırıya kaçan pluginleri yanlış anlaşılmasın fakat daha çok -16 yaş grupları tercih ediyor.
Q47. yazdı: Cmt Şub 02, 2019 10:50 am
herhangi istediğiniz bir lr pluginini atarsanız üstünde oynama yaparız daha kolay olur hepimiz için
Tabiki konuya bakamamıştım daha yeni uyandım kusura bakmayın hızlı cevap yazamadım.
[/quote]=
Buyur kardeşim verdiğim metin belgesini addons/data/lang içine at
[/quote]
Teşekkür ederim kontrol edip istediğim tarzda olup olmadığını geri dönüş yaparak bildireceğim.
ulyoS yazdı: Cmt Şub 02, 2019 2:02 pm
Tercih ve zevk meselesi, eski jaili geri getirdim ancak kimse girip bakmadı bile ekibim ile oynadık 55. İpde yani biraz zorsunuz.
Bana göre bir konuda yanılıyorsunuz eski jaili tekrar getirdiyseniz eğer, Komutcuların +20 ve sağlam komut vermesini bilen kişileri elde etmeniz gerek.Eski jail moda gelen ve kalan arkadaşların %90 nının +18 olacağını düşünüyorum yeni nesil +13 +14 yaşları arasında olduğunu görüyorum bu yüzden serverinize girip çıkmış olabilirler benimde istemediğim konu bu 13 14 yaşlarındaki arkadaşların daha doğrusu abartıyı seven arkadaşların serverimde işi yok zaten
Dediğim gibi bu söylediklerimin hiçbirisi yanlış anlaşılmasın ben eskiden tek bir jb serverinde takılırdım oda FlexibLe Gaming dir.Gerçekten zamanında jailin hakkını fazlasıyla vermişlerdi bende bu yüzden geri dönmek istiyorum