Hala çalısmıyodelyy yazdı: Cum Şub 01, 2019 6:23 pm pardon hocam yanlış olanı atmışım buda aynı şekilde en alt satıra eklemen gerekiyor
Say komutları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Say komutları
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Say komutları
Bu tür eklentilerde ya chat plugininden düzenleme yapmanız gerekiyor ya da ayrıyetten eklenti ile yapacaksanız plugins.ini de chat eklentisinin üstüne yazmanız gerekiyor.
Linklerini gizle |
-
Say komutları
Direk en temizinden kullandığınız yeşil yazı eklentisini atın içinden düzenleme yapalım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
Say komutları
en son attıgım eklentiyi nerden aldıgımı acıklaEmre Gezer yazdı: Cum Şub 01, 2019 7:27 pmSağdan soldan aldığınız eklentilerin authorunu değiştirmek güldürdü.delyy yazdı: Cum Şub 01, 2019 6:03 pm bunu plugins.ini nin en altına yazman gerekiyor ama yoksa çakısır en alt satıra koydugunda sorun olmaz
Linklerini gizle |
-
Say komutları
Konuyu başka yere çekme ilk attığın için söylüyorum. Yüzsüz seni.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Say komutları
Arkadaşın yüklediği tag eklentisi vardı onda yokmuş
Desteğiniz için teşekkür ediyorum authoru değiştirme konusunda Emre GEZER haklı değiştirince eline bir şey geçmeyecek eklenti istediğinde yaptığım eklentinin authorunu değiştirdin diye daha yardım etmedin senin eklentin ise sen devamını getireceksin
@Taha Demirbaş konu çözülmüştür
Desteğiniz için teşekkür ediyorum authoru değiştirme konusunda Emre GEZER haklı değiştirince eline bir şey geçmeyecek eklenti istediğinde yaptığım eklentinin authorunu değiştirdin diye daha yardım etmedin senin eklentin ise sen devamını getireceksin
@Taha Demirbaş konu çözülmüştür
Linklerini gizle |