attıgım yetki ver pluginini bu şekilde ayarlarmısınız ben denedim sürekli hata verdi yapamadım
6. Level Slot [BMPON]
7 .Level Slot [BMPONİ]
8. Level Slot [BMPONİH]
9. Level Slot [BMPONJİHE]
Komutcu 3 Yetkileri [BMPONJ]
Komutcu 4 Yetkiler[BMPONJİHFU]
Komutcu 5 Olunca Gelecek Yetkiler[BMPONJFİHUE]
Yetkiver Plugini Edit
Moderatör: Moderatörler
-
turhanreis07
Konu Sahibi - Mesajlar: 740
Yetkiver Plugini Edit
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
MertMatin*
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: CANAKKALE
Yetkiver Plugini Edit
...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
justformom19
Yetkiver Plugini Edit
Ya bi yardımcı olabilirmisiniz yetkiver pluginini serverime yükledim plugins.ini ye yapıştırdım. Admin ve slotlar bölümüne girip kendi yetkilerimide kontrol ettim ve bende "e" yetkisi var. Fakat oyun içerisinde /yetkiver yazdığımda
[YetkiVer] Menuye Girmek Icin Yeterli Yetkiniz Bulunmamakta [Gerekli Yetki ADMIN_LEVEL_E diyor. E yetkisi neye karşılık geliyor onuda bilmiyorum. Ben sadece dokunulmazlık yetkisi olanların bu menüye girmesini istiyorum. Yanlışlar vs. varsa bi düzeltirmisiniz lütfen ?
[YetkiVer] Menuye Girmek Icin Yeterli Yetkiniz Bulunmamakta [Gerekli Yetki ADMIN_LEVEL_E diyor. E yetkisi neye karşılık geliyor onuda bilmiyorum. Ben sadece dokunulmazlık yetkisi olanların bu menüye girmesini istiyorum. Yanlışlar vs. varsa bi düzeltirmisiniz lütfen ?
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Yetkiver Plugini Edit
e harfini vermiyiceksin q harfini vericeksin.justformom19 yazdı: Prş Oca 31, 2019 2:43 pm Ya bi yardımcı olabilirmisiniz yetkiver pluginini serverime yükledim plugins.ini ye yapıştırdım. Admin ve slotlar bölümüne girip kendi yetkilerimide kontrol ettim ve bende "e" yetkisi var. Fakat oyun içerisinde /yetkiver yazdığımda
Kod: Tümünü seç
Yetki Harfleri | Anlamları | Script'te(.sma'da) Yazılım Şekilleri
a - Diğer adminler tarafindan uygulanacak kick/ban/slay gibi komutlardan etkilenmeme yetkisidir.(Dokulu adminde denir) Yazılımı: ADMIN_IMMUNITY
b - Sunucunuzda rezerveli yerleri kullanabilme yetkisidir. Yazılımı: ADMIN_RESERVATION
c - Oyuncuları sunucudan atma(kickleme) yetkisidir.(amx_kick komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_KICK
d - Oyuncuları sunucudan uzaklaştırma(banlama) yetkisidir. (amx_ban ve amx_unban komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_BAN
e - Oyuncuları öldürme(slay'lama) ve tokatlama(slap'lama) yetkisidir. (amx_slay ve amx_slap komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_SLAY
f - Sunucuda harita değişimini gerçekleştirme yetkisidir. (amx_map komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_MAP
g - Sunucuda cvar değişimini gerçekleştirme yetkisidir. (amx_cvar komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_CVAR
h - Sunucuda configs(yapılandırma) ayarlarını değiştirebilme yetkisidir. (amx_cfg komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_CFG
i - Tüm konuşma komutlarını kullanabilme yetkisidir. (amx_chat ve diğer chat komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_CHAT
j - Sunucuda oylama yapabilme yetkisidir. (amx_vote ve diğer oylama komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_VOTE
k - Sunucunuza şifre koyabilme yetkisidir. (sv_password komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_PASSWORD
l - Sunucunun rcon şifresine erişebilme/değiştirebilme yetkisidir. (amx_rcon komutunu kullanabilme ve rcon_password kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_RCON
m - Özel Seviye A (ek pluginler için) Yazılımı: ADMIN_LEVEL_A
n - Özel Seviye B Yazılımı: ADMIN_LEVEL_B
o - Özel Seviye C Yazılımı: ADMIN_LEVEL_C
p - Özel Seviye D Yazılımı: ADMIN_LEVEL_D
q - Özel Seviye E Yazılımı: ADMIN_LEVEL_E
r - Özel Seviye F Yazılımı: ADMIN_LEVEL_F
s - Özel Seviye G Yazılımı: ADMIN_LEVEL_G
t - Özel Seviye H Yazılımı: ADMIN_LEVEL_H
u - Menüye erişim Yazılımı: ADMIN_MENU
z - Admin olmayan oyuncular Yazılımı: ADMIN_USER| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
justformom19
Yetkiver Plugini Edit
Sorun çözüldü teşekkürler <3 HAYIRLI FORUMLARShooTeR yazdı: Prş Oca 31, 2019 3:25 pme harfini vermiyiceksin q harfini vericeksin.justformom19 yazdı: Prş Oca 31, 2019 2:43 pm Ya bi yardımcı olabilirmisiniz yetkiver pluginini serverime yükledim plugins.ini ye yapıştırdım. Admin ve slotlar bölümüne girip kendi yetkilerimide kontrol ettim ve bende "e" yetkisi var. Fakat oyun içerisinde /yetkiver yazdığımda
[YetkiVer] Menuye Girmek Icin Yeterli Yetkiniz Bulunmamakta [Gerekli Yetki ADMIN_LEVEL_E diyor. E yetkisi neye karşılık geliyor onuda bilmiyorum. Ben sadece dokunulmazlık yetkisi olanların bu menüye girmesini istiyorum. Yanlışlar vs. varsa bi düzeltirmisiniz lütfen ?Kod: Tümünü seç
Yetki Harfleri | Anlamları | Script'te(.sma'da) Yazılım Şekilleri a - Diğer adminler tarafindan uygulanacak kick/ban/slay gibi komutlardan etkilenmeme yetkisidir.(Dokulu adminde denir) Yazılımı: ADMIN_IMMUNITY b - Sunucunuzda rezerveli yerleri kullanabilme yetkisidir. Yazılımı: ADMIN_RESERVATION c - Oyuncuları sunucudan atma(kickleme) yetkisidir.(amx_kick komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_KICK d - Oyuncuları sunucudan uzaklaştırma(banlama) yetkisidir. (amx_ban ve amx_unban komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_BAN e - Oyuncuları öldürme(slay'lama) ve tokatlama(slap'lama) yetkisidir. (amx_slay ve amx_slap komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_SLAY f - Sunucuda harita değişimini gerçekleştirme yetkisidir. (amx_map komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_MAP g - Sunucuda cvar değişimini gerçekleştirme yetkisidir. (amx_cvar komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_CVAR h - Sunucuda configs(yapılandırma) ayarlarını değiştirebilme yetkisidir. (amx_cfg komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_CFG i - Tüm konuşma komutlarını kullanabilme yetkisidir. (amx_chat ve diğer chat komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_CHAT j - Sunucuda oylama yapabilme yetkisidir. (amx_vote ve diğer oylama komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_VOTE k - Sunucunuza şifre koyabilme yetkisidir. (sv_password komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_PASSWORD l - Sunucunun rcon şifresine erişebilme/değiştirebilme yetkisidir. (amx_rcon komutunu kullanabilme ve rcon_password kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_RCON m - Özel Seviye A (ek pluginler için) Yazılımı: ADMIN_LEVEL_A n - Özel Seviye B Yazılımı: ADMIN_LEVEL_B o - Özel Seviye C Yazılımı: ADMIN_LEVEL_C p - Özel Seviye D Yazılımı: ADMIN_LEVEL_D q - Özel Seviye E Yazılımı: ADMIN_LEVEL_E r - Özel Seviye F Yazılımı: ADMIN_LEVEL_F s - Özel Seviye G Yazılımı: ADMIN_LEVEL_G t - Özel Seviye H Yazılımı: ADMIN_LEVEL_H u - Menüye erişim Yazılımı: ADMIN_MENU z - Admin olmayan oyuncular Yazılımı: ADMIN_USER
| Linklerini gizle |
-
justformom19
Yetkiver Plugini Edit
Hazır bilen birini bulmuşken bişey daha sorabilirmiyim ? Aşşağıda verdiğim sma dosyasıyla mdl dosyasının bağlantısının sağlanmasını istiyorum ayrıca serverime yüklerken hangi adımları izlemeliyim ? bunları cevaplıyıp aşşağıdaki dosyaları düzenlerseniz çok sevinirm teşekkürler <3ShooTeR yazdı: Prş Oca 31, 2019 3:25 pme harfini vermiyiceksin q harfini vericeksin.justformom19 yazdı: Prş Oca 31, 2019 2:43 pm Ya bi yardımcı olabilirmisiniz yetkiver pluginini serverime yükledim plugins.ini ye yapıştırdım. Admin ve slotlar bölümüne girip kendi yetkilerimide kontrol ettim ve bende "e" yetkisi var. Fakat oyun içerisinde /yetkiver yazdığımda
[YetkiVer] Menuye Girmek Icin Yeterli Yetkiniz Bulunmamakta [Gerekli Yetki ADMIN_LEVEL_E diyor. E yetkisi neye karşılık geliyor onuda bilmiyorum. Ben sadece dokunulmazlık yetkisi olanların bu menüye girmesini istiyorum. Yanlışlar vs. varsa bi düzeltirmisiniz lütfen ?Kod: Tümünü seç
Yetki Harfleri | Anlamları | Script'te(.sma'da) Yazılım Şekilleri a - Diğer adminler tarafindan uygulanacak kick/ban/slay gibi komutlardan etkilenmeme yetkisidir.(Dokulu adminde denir) Yazılımı: ADMIN_IMMUNITY b - Sunucunuzda rezerveli yerleri kullanabilme yetkisidir. Yazılımı: ADMIN_RESERVATION c - Oyuncuları sunucudan atma(kickleme) yetkisidir.(amx_kick komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_KICK d - Oyuncuları sunucudan uzaklaştırma(banlama) yetkisidir. (amx_ban ve amx_unban komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_BAN e - Oyuncuları öldürme(slay'lama) ve tokatlama(slap'lama) yetkisidir. (amx_slay ve amx_slap komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_SLAY f - Sunucuda harita değişimini gerçekleştirme yetkisidir. (amx_map komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_MAP g - Sunucuda cvar değişimini gerçekleştirme yetkisidir. (amx_cvar komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_CVAR h - Sunucuda configs(yapılandırma) ayarlarını değiştirebilme yetkisidir. (amx_cfg komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_CFG i - Tüm konuşma komutlarını kullanabilme yetkisidir. (amx_chat ve diğer chat komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_CHAT j - Sunucuda oylama yapabilme yetkisidir. (amx_vote ve diğer oylama komutlarını kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_VOTE k - Sunucunuza şifre koyabilme yetkisidir. (sv_password komutunu kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_PASSWORD l - Sunucunun rcon şifresine erişebilme/değiştirebilme yetkisidir. (amx_rcon komutunu kullanabilme ve rcon_password kullanabilme) Yazılımı: ADMIN_RCON m - Özel Seviye A (ek pluginler için) Yazılımı: ADMIN_LEVEL_A n - Özel Seviye B Yazılımı: ADMIN_LEVEL_B o - Özel Seviye C Yazılımı: ADMIN_LEVEL_C p - Özel Seviye D Yazılımı: ADMIN_LEVEL_D q - Özel Seviye E Yazılımı: ADMIN_LEVEL_E r - Özel Seviye F Yazılımı: ADMIN_LEVEL_F s - Özel Seviye G Yazılımı: ADMIN_LEVEL_G t - Özel Seviye H Yazılımı: ADMIN_LEVEL_H u - Menüye erişim Yazılımı: ADMIN_MENU z - Admin olmayan oyuncular Yazılımı: ADMIN_USER
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Yetkiver Plugini Edit
Attıgın eklentide yanlış birşey yok zaten herşey doğru tek yapacağın .mdl dosyasını models içerisine atman ve eklentiyi yükleyerek aktif hale getirmen.justformom19 yazdı: Cum Şub 01, 2019 10:39 amHazır bilen birini bulmuşken bişey daha sorabilirmiyim ? Aşşağıda verdiğim sma dosyasıyla mdl dosyasının bağlantısının sağlanmasını istiyorum ayrıca serverime yüklerken hangi adımları izlemeliyim ? bunları cevaplıyıp aşşağıdaki dosyaları düzenlerseniz çok sevinirm teşekkürler <3ShooTeR yazdı: Prş Oca 31, 2019 3:25 pme harfini vermiyiceksin q harfini vericeksin.justformom19 yazdı: Prş Oca 31, 2019 2:43 pm Ya bi yardımcı olabilirmisiniz yetkiver pluginini serverime yükledim plugins.ini ye yapıştırdım. Admin ve slotlar bölümüne girip kendi yetkilerimide kontrol ettim ve bende "e" yetkisi var. Fakat oyun içerisinde /yetkiver yazdığımda
| Linklerini gizle |