Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverime Csgo Mod Yükleyemiyorum :(

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

Merhablar serverime csgo mod istiyorum.İnternetten buldum.Silahlar skinler oldu bazıları bazıları olmadı ama.Fakat sesler olmuyor.
Sesleri gereken yere sounda attım.Bazıları oto yüklüydü bazılarını kendim attım.Ama olmuyor.Panelden iyi anlayan csgo modu yükleyen biri varsa lütfen yardım etsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vatanc
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: KULLANMIYORUM

Mesaj gönderen vatanc »

MamiReyiz [S] yazdı: Cmt Oca 26, 2019 8:51 pm Merhablar serverime csgo mod istiyorum.İnternetten buldum.Silahlar skinler oldu bazıları bazıları olmadı ama.Fakat sesler olmuyor.
Sesleri gereken yere sounda attım.Bazıları oto yüklüydü bazılarını kendim attım.Ama olmuyor.Panelden iyi anlayan csgo modu yükleyen biri varsa lütfen yardım etsin.
ben kendi serverime yukledim dolmadıgı icin başka mod yaptım ts3 IP verirsen konuşalım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

İpi 235 olan bir server csgo mod yaptı şuan sew full :D benim ipim 174 dolar.15 kişi oldu zaten bugun.Bide csgo mod oldugu zaman efsane.Nasıl yaptın.Ts ip 174

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vatanc
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: KULLANMIYORUM

Mesaj gönderen vatanc »

MamiReyiz [S] yazdı: Cmt Oca 26, 2019 9:23 pm İpi 235 olan bir server csgo mod yaptı şuan sew full :D benim ipim 174 dolar.15 kişi oldu zaten bugun.Bide csgo mod oldugu zaman efsane.Nasıl yaptın.Ts ip 174
oda cekersen sevinirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala