pekı suanda kullandıgımız ts kapancakmı ?
Lisanslı ts3 satışı ve fiyatları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
-
Sunucular kapanmaz TS3 Resmi Destek Sistemine şikayetler doğrultusunda CSD TS3'leri blacklist yiyor.
Black List yiyince [@Bilinmeyen Etiket] VDS/VPS Sunucusunun İçindeki TS3 Yedeğini Alıyor ve yeni satın aldığı VDS/VPS Sunucusuna Yapıştırıyor. Ve DNS'leri yeni sunucuya yönlendiriyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ne alakaaLasTRomanCe Salep yazdı: Cum Oca 25, 2019 12:24 amayaz ne yalakasın yaw harbi harbi yalakasın şunu bilki yağ stoğu kalmadı marketlerde az daha yağ yaparsan kayarak yere düşecen yerde.Ayaz Hepyek yazdı: Çrş Eki 17, 2018 2:36 pm sayın ömer bey bir cok kişinin bu bütceye gücleri yetmicek die düsünüyorum suan yapdıgınız dogru olan bu olucak fakat böle bişe gerceklesirse dc gecme gbi durum serbest olucakmı ?
çocuğa bak yaw csduragiye kendini sevdirmek için resmen "ömer abim ömer abim" diyor. git klanınla uğraş burda yağ çekme yağcı ayaz seni fabrikaya vericem gidersin ay çiçek yağı üretirsin parasıda güzel onunlada serverini uzatırsın tamam canım.![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 13
Simsi olmuyo mu kardsm 15 mbtten sonra tjm maminalar nerdeyse dusurur ? Bu açıkla alakasi YOKFearLess yazdı: Cum Oca 25, 2019 12:25 am%100 Firewall diye bir şey yoktur. Sunucunun açığını bulur ve yapıştırır. CSD TS3'leri fazla düşüremememişlerdi ama cs 1.6 sunucuları zamanında çok düşmüştü. Şimdi olmuyor çünkü açıkları kapandı. Ama açıklar kapanınca tekrar düşmeyeceği anlamına gelmez.Umut Kukrer yazdı: Cum Oca 25, 2019 12:23 am Kardsm %100 firewall yalilsa bsy olmaz kesintiye ugramaktan daha mi iyi zaten vurunca oyt gibi oynucaz gibi vurunca tum sw cokmuyor yada kendimiz domain ekliyebilirmiyiz sikinti olmazsa?
Linklerini gizle |
-
-
Bu konu için en mantıklı çözüm dışarıdan ts3 alınması ve aynı zaman da lisanslı ts3 satılması.
Linklerini gizle |
-
Cevabınızı ben vereyim;
CSD TS3'ü olmak koşuluyla domain kaydı serbest.
Linklerini gizle |
-
Tamamdir eywEmre Gezer yazdı: Cum Oca 25, 2019 12:56 amCevabınızı ben vereyim;
CSD TS3'ü olmak koşuluyla domain kaydı serbest.
Linklerini gizle |
-
Bir şey sorucam sen kimsin? Hayır hep bir afra tafra? ARKADAŞIM Dolar kuru üzerinden o fiyat çekiliyor CSDurağı bundan kar marjını esirgeyerek bu fiyatları sunuyor. 2-3 kuruş kazanamayacak yani. Seni zorla tutan yok, ödeme bildiriminden ts3 ip adresini söyle ve lisanslı istiyorum de 2-3 aylık parasını peşin ver yapsınlar lisanslı ts3ünü?vuralbey yazdı: Cum Oca 25, 2019 1:25 am ONA BİRŞEY DİYENMİ VAR ? ben sadece böyle olması kesintiye ugramamız saçma dedim csd ısını evet bılıyor fakat her ts uyumlu olsa bu sorun ortadan kalkar 2-3 kurus kazancak dıye lısans parası verılmıyor dıye dusdugumuz haller ortada ?
Linklerini gizle |
-
Suanda 512 kisilik teamspeak3 adresini 20 liraya kullaniyosan ayricaliklisin eğer lisans alinirsa o kulladigin ts 400 lira alabilicrkmisinvuralbey yazdı: Cum Oca 25, 2019 1:25 amONA BİRŞEY DİYENMİ VAR ? ben sadece böyle olması kesintiye ugramamız saçma dedim csd ısını evet bılıyor fakat her ts uyumlu olsa bu sorun ortadan kalkar 2-3 kurus kazancak dıye lısans parası verılmıyor dıye dusdugumuz haller ortada ?Barbaros yazdı: Cum Oca 25, 2019 12:24 am*** Sunucusundaki klanlar kendi ts lerini kullaniyorlar bi şikayette orasida bum ayrica Ömer Bey işini bilir . discord kullanabilirsin sana yasak diyen varmi ? Forumda eklentisi bile var .vuralbey yazdı: Cum Oca 25, 2019 12:13 am Sayın ömer telli neden 2-3 kuruş kazanıcaksınız diye müşderilerinizi kesintiye uğratıyorsunuz ?
neden her ts uyumlu deil???????? böyle yaparsanız bence herkes oyun yöneticisine veya discord sunucularına geçicekdir
Linklerini gizle |