WolfTeam mod model sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
vatanc
Konu Sahibi - Mesajlar: 686
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
WOLFTEAM MMOD MODELLER OYUNDAN ATTIRIYOR
Sorunun sebebi model dosyasının T ile desteklenmesi. O modeli kullanmayın, yada o modeli de precache edin.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
vatanc
WOLFTEAM MMOD MODELLER OYUNDAN ATTIRIYOR
precache ne oluyor yardım edermisinYek'-ta yazdı: Çrş Oca 23, 2019 11:59 am Sorunun sebebi model dosyasının T ile desteklenmesi. O modeli kullanmayın, yada o modeli de precache edin.
| Linklerini gizle |
Modellerin hepsini kontrol et. Model dosyasının yanında aynı isimde ama sonunda T olan bütün modellerin isimlerini verir misin?
Ekleme; bulundukları konum ile. Mesela des modeli models/player/des/ içerisinde tarzında.
Ekleme; bulundukları konum ile. Mesela des modeli models/player/des/ içerisinde tarzında.
En son Yek'-ta tarafından Çrş Oca 23, 2019 12:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: ekleme
Sebep: ekleme
| Linklerini gizle |
-
vatanc
floraT // dorothyT sadece bunlarda aldım şimdilikYek'-ta yazdı: Çrş Oca 23, 2019 12:05 pm Modellerin hepsini kontrol et. Model dosyasının yanında aynı isimde ama sonunda T olan bütün modellerin isimlerini verir misin?
| Linklerini gizle |
floraT ve dorothyT dosyalarını da panelde olması gereken yere at, sonra bu eklentiyi kur.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
vatanc
Teşekkürler...Yek'-ta yazdı: Çrş Oca 23, 2019 1:01 pm floraT ve dorothyT dosyalarını da panelde olması gereken yere at, sonra bu eklentiyi kur.
| Linklerini gizle |