Emre Gezer yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:52 pm
Users.ini ile denermisiniz bide. Plugins.ini içerisinden admin_sql.amxx in önüne ; koyun. Alt satırına admin_usersini.amxx yazıp kaydedin.
Format:
"steamid" "" "yetkikodu" "ce"
kardes ne gerek var buna burda bı hata var en son sıfırlanmadan once ben burdan ekleme yapıyodum neden sıstemı degıstırıyımkı yetkılıler baksın caresıne haksızmıyım.
Nejovte yazdı: Pzt Oca 21, 2019 9:25 am
Steam Id Bolume Tiklayiniz
kardesım ılk defa yapmıyorum bu işi steam id yerine yazılcak tabıkıde konuyla alakalı tam bı bılgınız varsa yazın.
Aga Benim 2 serverim var adamin baska serverda yetkisi vardir yetkiler cakisiyordur panelde bir ismini degisik yapsjn oteki serverda ismini degisik yapsin duzelir o sorun bendede vardi nick yuzunden ayni olunca birsey oluyor yetkiler yesil yazmiyor
Nejovte yazdı: Pzt Oca 21, 2019 9:25 am
Steam Id Bolume Tiklayiniz
kardesım ılk defa yapmıyorum bu işi steam id yerine yazılcak tabıkıde konuyla alakalı tam bı bılgınız varsa yazın.
Aga Benim 2 serverim var adamin baska serverda yetkisi vardir yetkiler cakisiyordur panelde bir ismini degisik yapsjn oteki serverda ismini degisik yapsin duzelir o sorun bendede vardi nick yuzunden ayni olunca birsey oluyor yetkiler yesil yazmiyor
1 kısıde dılkı 4 5 kısı aynı sorun ve bu sıfırlamadan sonra oldu