bizim klan yasaklanırken şikayet bölümü açık,hellforceyi şikayet ederken şikayet bölümü açık değil [olaya bak]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
bizim klan yasaklanırken şikayet bölümü açık,hellforceyi şikayet ederken şikayet bölümü açık değil [olaya bak]
Şimdi siz ne istiyorsunuz onu anlamadım? Helforcenin yasaklanmasınımı?
Sizin yasağınızın kalkmasını mı?
Paneldeki paranızı mı?
Paneldeki paranızı mı?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 14
alper seninde bir açığın vardı biliyormusun ama biz kardeşimiz saydık kimse yanlış anlamasın diye söylemedik.ulyoS yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:42 pm Kardeşim dahi olsa kurallara uymayanı şikayet etmek hakkımdır. Aynı şekilde benim hatam varsa herkes etmelidir şikayetini.
Not : bizi yasaklamak isteyen klanlar,respect gaming reklam yaptı bizim ts de felan diyiyordular sırf ortadan kaldırsınlar diye haksızlıkla yaptınız.
Linklerini gizle |
-
belliki dün bal yemişsin ama fayda etmemiş dün takip etseydin konuyu anlardınDragan Ratkoviç yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:44 pm Şimdi siz ne istiyorsunuz onu anlamadım? Helforcenin yasaklanmasınımı?
Paneldeki paranızı mı?
1- hellforce hakkında haklıydık,yasaklanmalıydı.
2- bizim yasağımız haksızlıkla oldu
3- paramızı istesek daha önce csduragiye gelipte ürün almazdık.
yanlış anlamışsın canım benim.
Linklerini gizle |
Sizi Banlıyorlar Siz Tekrar İnadına Konu Acıyonuz Böyle Gitse Sizin Banınız Hic Kalkmaz.
Bide Forum Kurallarını Okuyun Öyle Konu Acın.
Bide Forum Kurallarını Okuyun Öyle Konu Acın.
Linklerini gizle |
-
Yasaklıların şikayeti alınmıyor diye biliyorum. Sizin yasağınız gayet haklı oldu %100 doğru bir karardı. Şimdide burda param maram diyip gurur yapıyorsunuz.StaceBey46 yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:46 pmbelliki dün bal yemişsin ama fayda etmemiş dün takip etseydin konuyu anlardınDragan Ratkoviç yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:44 pm Şimdi siz ne istiyorsunuz onu anlamadım? Helforcenin yasaklanmasınımı?
Paneldeki paranızı mı?
1- hellforce hakkında haklıydık,yasaklanmalıydı.
2- bizim yasağımız haksızlıkla oldu
3- paramızı istesek daha önce csduragiye gelipte ürün almazdık.
yanlış anlamışsın canım benim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Sen yuzsuzmusun iftira atyorsuuz vidyo zaten kurgu olduğu belli ediyor bos yapıp da klanimi kotulemeyi brak
Linklerini gizle |
-
dragan daha anlamadında bari karışma git roman oku neyse beyler kolay gelsin Allah yukarda elbet haklı ve haksız çıkar biz bir tek Allah'a sığınıyoruz kolay gelsin Allah'a emanet olun.Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:48 pm
Yasaklıların şikayeti alınmıyor diye biliyorum. Sizin yasağınız gayet haklı oldu %100 doğru bir karardı. Şimdide burda param maram diyip gurur yapıyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Normalde kimsenin yasaklanmasını istemem aksine herkes için huzurlu bir ortam isterim ama siz kendiniz gitmişken helforceyede bulaşmanız ne kadar doğru bilemedim kg.StaceBey46 yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:49 pmdragan daha anlamadında bari karışma git roman oku neyse beyler kolay gelsin Allah yukarda elbet haklı ve haksız çıkar biz bir tek Allah'a sığınıyoruz kolay gelsin Allah'a emanet olun.Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:48 pm
Yasaklıların şikayeti alınmıyor diye biliyorum. Sizin yasağınız gayet haklı oldu %100 doğru bir karardı. Şimdide burda param maram diyip gurur yapıyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Respectin kurucusu : enes dediği kelime hellforceyi yasaklatmak için ugrasicaz ksb ama ben yakında vidyo paylascam yüzünüzü ortaya cikarcam
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Ömer Telli Kaç Kere söylüyor böyle yaparsaniz Yasağiniz Kalkmaz diye hala yüzsüzlük yapiyorsunuz .
Linklerini gizle |