bizim klan yasaklanırken şikayet bölümü açık,hellforceyi şikayet ederken şikayet bölümü açık değil [olaya bak]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
bizim klan yasaklanırken şikayet bölümü açık,hellforceyi şikayet ederken şikayet bölümü açık değil [olaya bak]
bizi şikayet eden şahıs şikayet bölümü açık değilken etti ve yasaklandık,ama hellforce yi şikayet ettiğimizde şikayet bölümü kapalı olmuş oluyor.
hakkımızı iyiyorsunuz ömer tellinin annesine ve Allah'a küfür ediyorlar biz olduğumuzda bahane gibi sunucunuzu başka firmaya çekiyor diyiyorsunuz yıllarca bu sunucudayız böyle bir haksızlığı görmedik ama bu 3 oldu
1. de enes'in kanalında saldırı videoları vardı diye yasakladınız [ Eywallah Haklısınız ]
2. de Respect Gaming bir Clan'a saldırı yaptılar diye yasakladınız [ aslında onu biz yapmadık mrpatron yaptı "Bunada Eywallah" ]
3. de 1 aylık başka bir firmaya geçtik diye yasakladınız. ve bizim panelimizde 390 tl + cs35 + ts49 varken yasaklandık hakkımızı yediniz [ Buda Yeter Artık ]
dahası var diyeceğim sırf bizi yasaklamak için bir ton klan sıraya girdi. biz sunucunuzda olduğumuzdan beri en azından şunu biliyoruz güvendiğimizi belirtik ama arkamızdan vurdunuz.
hakkımızı iyiyorsunuz ömer tellinin annesine ve Allah'a küfür ediyorlar biz olduğumuzda bahane gibi sunucunuzu başka firmaya çekiyor diyiyorsunuz yıllarca bu sunucudayız böyle bir haksızlığı görmedik ama bu 3 oldu
1. de enes'in kanalında saldırı videoları vardı diye yasakladınız [ Eywallah Haklısınız ]
2. de Respect Gaming bir Clan'a saldırı yaptılar diye yasakladınız [ aslında onu biz yapmadık mrpatron yaptı "Bunada Eywallah" ]
3. de 1 aylık başka bir firmaya geçtik diye yasakladınız. ve bizim panelimizde 390 tl + cs35 + ts49 varken yasaklandık hakkımızı yediniz [ Buda Yeter Artık ]
dahası var diyeceğim sırf bizi yasaklamak için bir ton klan sıraya girdi. biz sunucunuzda olduğumuzdan beri en azından şunu biliyoruz güvendiğimizi belirtik ama arkamızdan vurdunuz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 14
saygılarımla, @iMpOrTaKaL Adımda : Yasin
[@Bilinmeyen Etiket]
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
"Geleyim CSD de serverim olsun. Başka sunucuyla anlaşıp oyuncularımı oraya çekeyim sonrada bakayım acaba hangi sunucuda oyuncularım daha iyi soran olursa da 1 ay deniyorduk diyelim."
Yok böyle bir dünya. Dünden beri takip ediyorum. Bu şekilde devam ederseniz yasağınız zaten kalkmayacak.
Yok böyle bir dünya. Dünden beri takip ediyorum. Bu şekilde devam ederseniz yasağınız zaten kalkmayacak.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 16
Bu konuda bu arkadaş her kimse hak verebilirim. Bir zamanlar bizde aynı durumdaydık. Ne yazık ki bazıları arada kaynıyor. Bu da sunucu sahibi ve yönetimi tarafından kimsenin umurunda olmuyor.
Linklerini gizle |
-
silinmis-konular/respect-gaming-baska-s ... 31958.html
sizler, bir dahaki yasaklanmanızda affedilmeyeceğinizi Ömer bey söylemişti.
Linklerini gizle |
-
diğer konuyu takip etseydin ona göre cevap verseydin bilader. birde ben yetkililer için bu konuyu paylaştım illaki güzel ve kötü bile yorum atsanız bu sizi ilgilendirmez herkesde biliyorki kimi düşmanım var kimiside dostum var. enes 8 yıl oldu bu sunucuda ve bende onun yanındaydım hep bilirimki bu sunucuda emeği var ve başka sunucuyuda tercih etmez reeldeki arkadaşının serverini doldurmaya gitti ve yalan olmasın denemelik olarakda gitti ama dönecektide csduragiyi bırakmaz o bunu ömer tellide biliyor. Bu sunucunun en eski paneline kadar herşeyi bilen enes,neden sunucuyu bırakıp gitsin birazcık beyin gücü yapın rica ediyorum kolay gelsinEmre Gezer yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:22 pm "Geleyim CSD de serverim olsun. Başka sunucuyla anlaşıp oyuncularımı oraya çekeyim sonrada bakayım acaba hangi sunucuda oyuncularım daha iyi soran olursa da 1 ay deniyorduk diyelim."
cevaplarınızı bekliyoruz [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
alper biliyormusun enes seni iyi bir dostu görüyordu sana ss de atsın senin kanalına abone olan bir insan kendi kanalıyla sana abone oldu,ben onun ortağıyım kendi ağzıyla dedi csduragideyken senin videonu attı ve alper soylu dostumuz dedi kendi ağzıyla az ayıp olsa insan dostunu bile arkasından vurmazdı yazık yaulyoS yazdı: Pzt Oca 21, 2019 5:31 pm silinmis-konular/respect-gaming-baska-s ... 31958.html
@ulyoS
Linklerini gizle |
-
Siz çok güzel bir dönüş ve yalan sergiliyorsunuz. Sizin serveriniz kapatılmış diye helforceden girip Ömer Beye küfüre uğrayıp mrpatrondan çıkmışsınız. Peki sizin bu yalanlarınıza kim inansın?
Linklerini gizle |
-
kanıtlar doğruyu götürmez aslan parçası,sen araştır ve öyle karar ver her konuya burnunu uzatıyorsun kopmasın dikkat et git hellforceni savun sen alperde biliyor bunu kendi adamını alperin ts sine gönderip maç için yer arıyordular bilmiyormuyuz sanki
Linklerini gizle |
-
Kardeşim dahi olsa kurallara uymayanı şikayet etmek hakkımdır. Aynı şekilde benim hatam varsa herkes etmelidir şikayetini.
Linklerini gizle |