smadaki hata
Moderatör: Moderatörler
-
turhanreis07
Konu Sahibi - Mesajlar: 740
smadaki hata
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/mrcjbmenu.sma(1263) : error 021: symbol already defined: "reset_menu"
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
smadaki hata
buyrun
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Captan Price
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
smadaki hata
1263. satırda tanıtılan bir şey, tekrardan tanıtılmış. 1293. satırı silerseniz sorununuz çözülecektir.
| Linklerini gizle |
smadaki hata
aynısını yaptım zaten attım , bu sefer return plugin handled kısmına unreachable code dedi fakat 
| Linklerini gizle |
-
Captan Price
Yasaklı Üye
- İletişim:
smadaki hata
O da compiler’ın okuyamadığı kod satırı. Onu da silmek sana sorun yaratmayacaktır. Onu da silebilirsin.xdferlesh1 yazdı: Pzt Oca 21, 2019 12:56 am aynısını yaptım zaten attım , bu sefer return plugin handled kısmına unreachable code dedi fakat![]()
| Linklerini gizle |
-
turhanreis07
Konu Sahibi - Mesajlar: 740
smadaki hata
L 21/01/2019 - 01:02:26: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/[Shop]JailBreak2/Punos/Punos.mdl not found
L 21/01/2019 - 01:02:28: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/[Shop]JailBreak2/Punos/Punos.mdl not found
bu model jbmenude yok nasıl yapıcam
L 21/01/2019 - 01:02:28: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/[Shop]JailBreak2/Punos/Punos.mdl not found
bu model jbmenude yok nasıl yapıcam
| Linklerini gizle |
smadaki hata
belirtilen dizine klasör açıp modeli yükleyin
Kod: Tümünü seç
new const g_Models[][] = {
"models/[Shop]JailBreak2/Punos/Punos.mdl","models/[Shop]JailBreak2/Punos/Punos2.mdl",
"models/[Shop]JailBreak2/Electro/Electro.mdl","models/[Shop]JailBreak2/Electro/Electro2.mdl",
"models/[Shop]JailBreak2/Gold/v_gold_knife.mdl","models/[Shop]JailBreak2/Gold/p_gold_knife.mdl",
"models/[Shop]JailBreak2/Moto/Moto.mdl","models/[Shop]JailBreak2/Moto/Moto2.mdl"
};| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Captan Price
Yasaklı Üye
- İletişim:
smadaki hata
Buna gerek yok, default panelde bu hataların hepsi yüklü zaten.
Eklentiden “[Shop]Jailbreak2” klasör ismini sadece “[Shop]Jailbreak“ diye değiştirin. Hata vermeyecektir.
Eklentiden “[Shop]Jailbreak2” klasör ismini sadece “[Shop]Jailbreak“ diye değiştirin. Hata vermeyecektir.
| Linklerini gizle |