Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts38 Manafor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
cιαo вellα
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ts38 Manafor

Mesaj gönderen cιαo вellα »

Kardeşim Ben Konu Acacaktım Bizim Tsde Ayarlayın Diye ama Allahtan Yazmamısım Dün Saldırı Yemişsiniz :D Eğer Bilen Varsa Bana Ulaşabilirmi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Ts38 Manafor

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Kardeşim o adam ile ilgili olan bir şey değildir, bizim ts3 ayarlarını da o yaptı ve şu ana kadar bir sıkıntı görmedim eğer olmuş ise başka bir şeydendir hemen çocuğun ismini lekelemeye gerek yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Ts38 Manafor

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Hayatımda gördüğüm en saçma konu manafordan girip ts yardımından çıkmışsın. Manaforu istemiyorsan istemiyosundur. Bunu konu açarak belirtmenin amacı nedir?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Ts38 Manafor

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

Aramızda ajanlar cikdi çerezleri temizliyoz adam 5 kimliğini ozellerini fullemis ki konu açarak bunu belirtmenin yanlış su dakikadan sonra istediğine yapdir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

Ts38 Manafor

Ayaz Hepyek yazdı: Cmt Oca 19, 2019 3:12 pm Aramızda ajanlar cikdi çerezleri temizliyoz adam 5 kimliğini ozellerini fullemis ki konu açarak bunu belirtmenin yanlış su dakikadan sonra istediğine yapdir
Yapacaklarını sanmıyorum ama gene de şansını denesin çünkü bugun Şahin'e dil uzatan yarın başkasına da uzatır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Ts38 Manafor

Mesaj gönderen ulyoS »

Manafor'un ts3 ayarını etik bulmuyorum, biraz mükemmeliyetçiliğe kaçmak gerekiyor o ayarlarda ancak güzel ayarlıyor saldırıyı açıklar ile yapacaklarını düşünmem içlerindeki kişiler yapmıştır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

Ts38 Manafor

ulyoS yazdı: Cmt Oca 19, 2019 3:26 pm Manafor'un ts3 ayarını etik bulmuyorum, biraz mükemmeliyetçiliğe kaçmak gerekiyor o ayarlarda ancak güzel ayarlıyor saldırıyı açıklar ile yapacaklarını düşünmem içlerindeki kişiler yapmıştır.
Büyük olasılıkla öyle olmuştur, hatta öyle olmuştur olasılığa falan da bakmaya gerek yok çünkü bu forumda bir ts3 konusu oldu mu ilk Şahin'e yönlendirme yapılır ve layığıyla yapan en iyi insanlardan birisi onun için laf gelmesi üzücü

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli