Ts38 Manafor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 9
Ts38 Manafor
Kardeşim Ben Konu Acacaktım Bizim Tsde Ayarlayın Diye ama Allahtan Yazmamısım Dün Saldırı Yemişsiniz
Eğer Bilen Varsa Bana Ulaşabilirmi

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Ts38 Manafor
Kardeşim o adam ile ilgili olan bir şey değildir, bizim ts3 ayarlarını da o yaptı ve şu ana kadar bir sıkıntı görmedim eğer olmuş ise başka bir şeydendir hemen çocuğun ismini lekelemeye gerek yok
Linklerini gizle |
-
Ts38 Manafor
Hayatımda gördüğüm en saçma konu manafordan girip ts yardımından çıkmışsın. Manaforu istemiyorsan istemiyosundur. Bunu konu açarak belirtmenin amacı nedir?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Ts38 Manafor
Aramızda ajanlar cikdi çerezleri temizliyoz adam 5 kimliğini ozellerini fullemis ki konu açarak bunu belirtmenin yanlış su dakikadan sonra istediğine yapdir
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ts38 Manafor
Yapacaklarını sanmıyorum ama gene de şansını denesin çünkü bugun Şahin'e dil uzatan yarın başkasına da uzatır.Ayaz Hepyek yazdı: Cmt Oca 19, 2019 3:12 pm Aramızda ajanlar cikdi çerezleri temizliyoz adam 5 kimliğini ozellerini fullemis ki konu açarak bunu belirtmenin yanlış su dakikadan sonra istediğine yapdir
Linklerini gizle |
-
Ts38 Manafor
Manafor'un ts3 ayarını etik bulmuyorum, biraz mükemmeliyetçiliğe kaçmak gerekiyor o ayarlarda ancak güzel ayarlıyor saldırıyı açıklar ile yapacaklarını düşünmem içlerindeki kişiler yapmıştır.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ts38 Manafor
Büyük olasılıkla öyle olmuştur, hatta öyle olmuştur olasılığa falan da bakmaya gerek yok çünkü bu forumda bir ts3 konusu oldu mu ilk Şahin'e yönlendirme yapılır ve layığıyla yapan en iyi insanlardan birisi onun için laf gelmesi üzücüulyoS yazdı: Cmt Oca 19, 2019 3:26 pm Manafor'un ts3 ayarını etik bulmuyorum, biraz mükemmeliyetçiliğe kaçmak gerekiyor o ayarlarda ancak güzel ayarlıyor saldırıyı açıklar ile yapacaklarını düşünmem içlerindeki kişiler yapmıştır.
Linklerini gizle |