Bu sorun MRGaming için yazdığım silah sistemi eklentisinde de vardı, bir türlü çözememiştim. Oyuncu için hazırlamış olduğum modeller belli, ama oyuncu başka sunuculardan indirmiş oldukları modelleri görüyordu. Birazda bizim Reklam panosu eklentisindeki gibi aslında. Sorun nereden kaynaklı bilmiyorum.
Bu arada benim reklam panosu eklentisini hala kullanıyor musunuz? Sorun var mı? Oradaki sorunu çözebilirsek bu sorunu da çözebiliriz aslında.
Modelin farklı görülmesi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1393
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Modelin farklı görülmesi
Reklam panosunu aylık top10 listesini duvara asmak için kullanıyorum. Açıkcası bir kaç kişiye sorduğumda aynı panoyu gördüklerini söylediler. Ama tabi daha çok kişinin teyit etmesi lazım.Yek'-ta yazdı: Cum Oca 18, 2019 6:56 pm Bu sorun MRGaming için yazdığım silah sistemi eklentisinde de vardı, bir türlü çözememiştim. Oyuncu için hazırlamış olduğum modeller belli, ama oyuncu başka sunuculardan indirmiş oldukları modelleri görüyordu. Birazda bizim Reklam panosu eklentisindeki gibi aslında. Sorun nereden kaynaklı bilmiyorum.
Bu arada benim reklam panosu eklentisini hala kullanıyor musunuz? Sorun var mı? Oradaki sorunu çözebilirsek bu sorunu da çözebiliriz aslında.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Modelin farklı görülmesi
Şu awp modeli mesela..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Modelin farklı görülmesi
Sizin kullandığınız 1.6 sıkıntılı diyorum
CS 1.6 silin ve yeniden yükleyin
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Modelin farklı görülmesi
Daha önce 3 kez sıfırladım. Steamdan oynuyorum.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Oca 18, 2019 7:09 pm Sizin kullandığınız 1.6 sıkıntılı diyorum
Linklerini gizle |
Modelin farklı görülmesi
Bendeki program modelde bir tane hata yakaladı, belki bu yüzden sorun yaratıyordur. Fixli modeli bi kurup dene.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Modelin farklı görülmesi
Yok aynı. Bak, o model bende şöyle görünüyor ;Yek'-ta yazdı: Cum Oca 18, 2019 7:14 pm Bendeki program modelde bir tane hata yakaladı, belki bu yüzden sorun yaratıyordur. Fixli modeli bi kurup dene.

Linklerini gizle |