Silahlara F Tuşu inceleme özelliği tanımlama ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1045
Başlıkda belirdiğim gibi Silahlara F Tuşu inceleme özelliği nasıl verilir ? kaç gündür araştıyorum ama bir sonuça varamadım.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Skin'in inceleme özelliği varsa normal bir sması bile işe yarayacaktır. Ben sana söyledim incelemeli skin nasıl bulacağını.
Linklerini gizle |
-
Elimde bir sma var. fakat nedense hala inceleme özeliği çalışmıyor.ulyoS yazdı: Prş Oca 17, 2019 5:39 pm Skin'in inceleme özelliği varsa normal bir sması bile işe yarayacaktır. Ben sana söyledim incelemeli skin nasıl bulacağını.
Linklerini gizle |
-
Modelin ismiyle ayni yapin olmazsa modelin ismini degisin tekrar deneyin.
Linklerini gizle |
-
Neyden bahsediyorsunYozgatleV2 yazdı: Prş Oca 17, 2019 6:02 pm Modelin ismiyle ayni yapin olmazsa modelin ismini degisin tekrar deneyin.

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Daha önceki konunda da atmıştım. https://gamebanana.com/gamefiles/5976
Linklerini gizle |
-
sunucuya sma'yı kurdum fkat kendi skilerime istıyorum bunuNecati Doğan yazdı: Prş Oca 17, 2019 6:16 pm Daha önceki konunda da atmıştım. https://gamebanana.com/gamefiles/5976
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Kendi skinlerinde inceleme animasyonu var mı ?
Linklerini gizle |
-
İnceleme animasyonu nasıl eklerim?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
O iş biraz daha profesyonelliğe giriyor Modellerin uyumlu olması da gerekir aksi takdirde animasyonunu kendiniz yapmanız gerekecek.
HL Model Compiler/Decompiler programlarını indirin. Decompiler programını açın. İnceleme animasyonu olan modeli seçin. Oluşan dosyalarda silah inceleme animasyonu olan smd dosyasini kopyalayın. (Animasyonun tam adına Model Viewer programıyla ulaşabilirsiniz.) Aynı işlemi ayrı bur klasörde kendi modelinize de yapın. Daha sonda kopyaladığınız smd dosyasını bu klasörün içine atın. Yine aynı klasörün içinde model dosyasının adıyla aynı olan bir .qc dosyası var. Not defteriyle açıp inceleme animasyonunu, eklentide tanıtıldığı sırada (eklentide f tuşuna basınca 13. animasyonu oynatıyorsa bu sıra 13'tür. Dikkat etmeniz gereken 0 dan başlayarak 13) sequences bölümüne ekleyin. Nasıl eklerim diyorsanız örnek kodlar var içinde kopyalayıp ismini değişin. Son olarak da modeli HL MDL Compiler ile compile edin. Ayrıca Decompile,Compile ve qc edit işlemlerini daha otomatize edilmiş GuiStudio Mdl programıyla da halledebilirsiniz (Üstte soylediğim programlar yine gerekli olacaktır.)
HL Model Compiler/Decompiler programlarını indirin. Decompiler programını açın. İnceleme animasyonu olan modeli seçin. Oluşan dosyalarda silah inceleme animasyonu olan smd dosyasini kopyalayın. (Animasyonun tam adına Model Viewer programıyla ulaşabilirsiniz.) Aynı işlemi ayrı bur klasörde kendi modelinize de yapın. Daha sonda kopyaladığınız smd dosyasını bu klasörün içine atın. Yine aynı klasörün içinde model dosyasının adıyla aynı olan bir .qc dosyası var. Not defteriyle açıp inceleme animasyonunu, eklentide tanıtıldığı sırada (eklentide f tuşuna basınca 13. animasyonu oynatıyorsa bu sıra 13'tür. Dikkat etmeniz gereken 0 dan başlayarak 13) sequences bölümüne ekleyin. Nasıl eklerim diyorsanız örnek kodlar var içinde kopyalayıp ismini değişin. Son olarak da modeli HL MDL Compiler ile compile edin. Ayrıca Decompile,Compile ve qc edit işlemlerini daha otomatize edilmiş GuiStudio Mdl programıyla da halledebilirsiniz (Üstte soylediğim programlar yine gerekli olacaktır.)
Linklerini gizle |