Özcan Örs yazdı: Prş Oca 17, 2019 3:12 pm
Hayır benim haricim kurucu asla olmaz, lakin yönetime kadar gelir ise bu bize ne gibi sıkıntılar yaratabilir bunu merak ediyorum
Senin haricin kurucu olamaz mı , yönetime gelirse ve tespiti sağlanırsa ilk server sıfırlanması. Ben yasaklandığım an üzerime olmayan server Texas Gaming sıfırlanmıştı ve ben de ayrılmıştım. Ama eğer server onun üzerine ise ve sen de 2. Kurucu-yetkili isen senle beraber hep beraber tüm yönetim ve klan adı yasaklanır.
Server benim üzerime onun için bir sıkıntı olmaz, gelse gelse anca yardımcı rütbesine kadar gelir yönetime almam da bir hata sonucu diyelim aldım bunu yönetime o zaman server kapanırsa verdiğimiz emekler çöp olur
Yanınızda bulunduracağınız üst kademe adamlara dikkat etmeniz yeterli. Slotun yetkisi abartı olmadığı sürece kime zarar gelir ki ?
Benim serverim yokta şöyle diyim. Adamın canını baya acıtmış oluyoruz, sonra adam bi geliyor 1 sene plugin vs vs herşey hakkında yardımcı oluyor sende bunun yasaklı olduğunu bilmeyip veriyorsun bi teknik destek yetkisini sonra ya...
Yanınızda bulunduracağınız üst kademe adamlara dikkat etmeniz yeterli. Slotun yetkisi abartı olmadığı sürece kime zarar gelir ki ?
Benim serverim yokta şöyle diyim. Adamın canını baya acıtmış oluyoruz, sonra adam bi geliyor 1 sene plugin vs vs herşey hakkında yardımcı oluyor sende bunun yasaklı olduğunu bilmeyip veriyorsun bi teknik destek yetkisini sonra ya...
Tam olarak bahsettiğim konu bu çünkü ekibime arada forum kullanan adamlar geliyor, ya bu adamlar önceden yasaklı üye ise bilemeyiz bunları ben bazen yetki verdiğim adamları elim titreyerek veriyorum aklımda hep bir soru.. Acaba?