Şuan yapamazsınız, ama önümüzdeki hafta eklentiye sizin için ayar çekerim.
Ekleme; CSDM eklentisi panele gelecek olan bayrak kapmaca ile birlikte çalıştığı için bu eklenti de önceliklerimiz arasında.
Silah menu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 100
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Silah menu
Eğer eklentiye düzen çekilecekse bende buradan bir rica da bulunayım. Silah menüyü renklendirmek amaçlı \r \y \d \w kodlarının cfg içerisine entegre edilmesini istiyorum. Hem tek tip bir menüden kurtuluruz hem de diğer buglu silah menülere yönelmemiş oluruz. Oluru varsa dikkate alınsın Yekta.Yek'-ta yazdı: Prş Oca 17, 2019 2:53 pm Şuan yapamazsınız, ama önümüzdeki hafta eklentiye sizin için ayar çekerim.
Ekleme; CSDM eklentisi panele gelecek olan bayrak kapmaca ile birlikte çalıştığı için bu eklenti de önceliklerimiz arasında.
Link: | |
Linklerini gizle |
Silah menu
Tabi kide mümkün. Fakat o yazıları lang klasörüne atarım oradan düzenlersiniz. Hatta oyun içerisinde geçen tüm yazıları oraya atarım .
Linklerini gizle |
Silah menu
Varsa eklenmesini istediğiniz bir ayar yada düzenlenmesini istediğiniz yer yazın buraya. Hepsini toptan yapıp eklentiyi kapatırım. Ben bayrak kapmaca için kendi ayarlarımı ekledim. Mesela benim yazdığım bayrak kapmaca eklentisini algılayıp CSDM bazı özelliklerini kapatıyor.
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Silah menu
@Yek'-ta Vallahi yapılırsa silah menü arama derdinden kurtulmuş olacağım.
Linklerini gizle |