Yanlız forumdan yasaklanmakla panelden yasaklanmak ayrı şeyler.
Ben Attim yine kontrol etsin . Arkadaşin kimi alip almamasina dikkat etmesi lazim her Önüne Geleni Alirsa kimsede uyarmaz .
Kardeşim biz elimizden geleni yeteri kadar yapıyoruz, yalnız birisi gelir yasaklı üye öyle güzel iş yapanlar oluyor ki bir bakmışım yönetime almışım adamı yarın bir gün sorun olur diye diyorum ben anlamadan yetkililer tarafınca haber verilir ise gerekeni yaparım elbet ama diğer şekil anlamam biraz zor olabiliyor
Aslında böyle olunca kurunun yanında yaşta yanıyor. Bazısı var bilerek yasaklı barındırıyor bazısıda habersiz. Ama maalesef ikiside yasaklanıyor. Çözüm bulmak çok zor ama bulunursada baya işlevi olur.
Dragan Ratkoviç yazdı: Prş Oca 17, 2019 2:59 pm
Aslında böyle olunca kurunun yanında yaşta yanıyor. Bazısı var bilerek yasaklı barındırıyor bazısıda habersiz. Ama maalesef ikiside yasaklanıyor. Çözüm bulmak çok zor ama bulunursada baya işlevi olur.
Bence bu konu hakkında talep açılmalı çünkü çok sakıncalı bir durum her server açısından
Dragan Ratkoviç yazdı: Prş Oca 17, 2019 2:59 pm
Bence bu konu hakkında talep açılmalı çünkü çok sakıncalı bir durum her server açısından
Açılır açılmasınada ne talebi olucak ki? Yasaklanma olayının kaldırılması lazım oda kalkarsa baya karışır ortalık. En mantıklısı forum sistemi gibi uyarılar ardından ban.