Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Spec Bot Sorunu

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
BeratZ
Server Ip/DNS: cs88.csduragi.com
Clan İsmi: [D]eath [L]ove

Spec Bot Sorunu

Mesaj gönderen BeratZ »

Beyler k.bakmayin tekrar konu acmam gerekiyo malum yardım aldım fakat işe yaramadı. 3 tane spec botları var eklentilerden de açık, amxmodx te amx_addfake 3 yazıyor yani herşey olması gereken gibi değilmi? 1 Tane spec oluyor, giriyorduda arada, svden amx_addfake yazinca giriyo botlar. Oda bugli oluyor unnamed, (1)unnamed diye giriyorlar sonradan sv. Normalde, otomatik 1i giriyo diğerleri girip çıkıyor otomatik hemen saniyede. Anlamsız bir şekilde.. Sorun nerde olabilir? Botlarin isimleride uzun degil, [ CS88 & TS106 ] Tarzinda

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

omertas14544

Spec Bot Sorunu

Mesaj gönderen omertas14544 »

Fazladan fake bot plugini mi kullanıyorsunuz bunu bende yaşadıydım fazladan bot plugini varsa oluyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BeratZ

Spec Bot Sorunu

Mesaj gönderen BeratZ »

omertas14544 yazdı: Çrş Oca 16, 2019 11:05 pm Fazladan fake bot plugini mi kullanıyorsunuz bunu bende yaşadıydım fazladan bot plugini varsa oluyor.
Yokki hicbirsey. Simdi girmeye basladi 3 tane bot fakat sadece birisinin ismi gorunuyor digerlerin unnamed yaziyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Spec Bot Sorunu

Mesaj gönderen Barbaros »

gircikspec eklentisi kurduysaniz onu belki editlemeden yüklemiş olabilirsiniz plugins.in içinde gircikspec.amxx diye eklentiniz varmi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BeratZ

Spec Bot Sorunu

Mesaj gönderen BeratZ »

Barbaros yazdı: Prş Oca 17, 2019 12:08 am gircikspec eklentisi kurduysaniz onu belki editlemeden yüklemiş olabilirsiniz plugins.in içinde gircikspec.amxx diye eklentiniz varmi ?
Yok o vardi bir defa begenmedim silmistim. Bildiginiz hicbirsey yok spec botlarini engeleyecek bir plugin veya birsey. Anlamsiz iste

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala