Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Rahatsızlık için tekrardan özür diliyorum.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Hocalperx
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Hocalperx »

[@Bilinmeyen Etiket] İşiniz gerçekten var bunu görüyorum, bunun için tekrardan özür diliyorum. Csdurağının Orjinal youtube kanalına attığım telifler var bunları kaldırmak istiyorum, Rica etsem pm'den veya başka biryerden bana gmail hesabınıza gelen telif bildirimindeki e postayı atarmısınız, gmaili bulamıyorum, atarsanız direk telifleri kaldırıcam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Hocalperx
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Örnek olarak bırakayım belki bulamayabilirsiniz
örnek.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Ben gönderdim sana hepsini

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Hocalperx
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yek'-ta yazdı: Çrş Oca 16, 2019 10:22 pm Ben gönderdim sana hepsini
steam hesabına giremiyorum şifreyi unuttum, bulursam bakıcam

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Sana güzel bir soru sorucağım ve tavsiye vericem ciddiye alıp almamak sana kalmış.
Yasağın kalkıcak gibi durmuyor ama kalkarsa tekrardan TeamTR veya cs1.6 serveri açıcakmısın? Ve açarsan şu kendinizi yücelttiğiniz "odanı aç küfürü ye" ortamını bırakıcakmısın? Benden sana tavsiye bırak bu işleri 1.6 da eğlencene bak Ömer Beyede kendini affettir takıl buralarda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Hocalperx
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Dragan Ratkoviç yazdı: Çrş Oca 16, 2019 10:48 pm Sana güzel bir soru sorucağım ve tavsiye vericem ciddiye alıp almamak sana kalmış.
Yasağın kalkıcak gibi durmuyor ama kalkarsa tekrardan TeamTR veya cs1.6 serveri açıcakmısın? Ve açarsan şu kendinizi yücelttiğiniz "odanı aç küfürü ye" ortamını bırakıcakmısın? Benden sana tavsiye bırak bu işleri 1.6 da eğlencene bak Ömer Beyede kendini affettir takıl buralarda.
Brp şuanki Ts3 durumumda küfürü yasakladım, küfürlü odaları dahi yasakladım ve oto bot koydum, oyuncular geliyolar odalarını açıyolar oyun oynuyolar sonra çıkıyolar durum bundan ibaret.
Ts3 sunucumuza 40 yaşında adam dahi geliyor, bu sebeple küfürü kalıcı olarak yasakladım, TeamTR Sunucusu için uğraşıyorum ömer abi inşallah şikayet bölümünü açarsa yapacaz inşallah birşeyler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Hocalperx yazdı: Çrş Oca 16, 2019 10:56 pm
Dragan Ratkoviç yazdı: Çrş Oca 16, 2019 10:48 pm Sana güzel bir soru sorucağım ve tavsiye vericem ciddiye alıp almamak sana kalmış.
Brp şuanki Ts3 durumumda küfürü yasakladım, küfürlü odaları dahi yasakladım ve oto bot koydum, oyuncular geliyolar odalarını açıyolar oyun oynuyolar sonra çıkıyolar durum bundan ibaret.
Ts3 sunucumuza 40 yaşında adam dahi geliyor, bu sebeple küfürü kalıcı olarak yasakladım, TeamTR Sunucusu için uğraşıyorum ömer abi inşallah şikayet bölümünü açarsa yapacaz inşallah birşeyler
Bak sen ne yaparsan yap o odanı aç takılda küfürü kesemezsin odada olmazsa micde eder hertürlü olur bunu kimse engelleyemez. Yasağının kalkmasını yaptıklarına bakarsak istemem hatta kesinlikle kalkmamalı derim ama cidden pişman olmuş ve csdye faydan olucaksa yasağının kalkması dileği ile iyi akşamlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Hocalperx
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Dragan Ratkoviç yazdı: Çrş Oca 16, 2019 10:58 pm
Hocalperx yazdı: Çrş Oca 16, 2019 10:56 pm
Bak sen ne yaparsan yap o odanı aç takılda küfürü kesemezsin odada olmazsa micde eder hertürlü olur bunu kimse engelleyemez. Yasağının kalkmasını yaptıklarına bakarsak istemem hatta kesinlikle kalkmamalı derim ama cidden pişman olmuş ve csdye faydan olucaksa yasağının kalkması dileği ile iyi akşamlar.
oda içinde edilen küfürlere karışamam, ve takip edemem, örneğin saçma ve gereksiz, iyi günler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Hocalperx
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

@Yek'-ta Steam hesabına erişim sağladım ama herhangi bir gmail hesabı atmamışsın ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Kanka hesabım kapandı dediğinde hep kapanıyor yapma şunu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala