İnternet hız hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
İnternet hız hk.
Merhabalar arkadaslar bir konu hakkinda dusuncelerinizi almak icin konu actim bi kac hafta önce vodafonnet e gectim 8 mpbs akksiz paketinde ara ara sorunlar oluşuyo 2 - 3 gün internet olmuyor hiz değerimi yükseltmişler sizce degerim ilerde düsermi yoksa o hizdami kalir paket hizi 8 mpbs speed test üzerinden aldigim hiz 6.71
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
İnternet hız hk.
Ara ara kopmalar yasiyorsan sinyalizasyon degeri dusuktur yani kotu demek.MarkWeLL yazdı: Sal Oca 15, 2019 10:12 am Merhabalar arkadaslar bir konu hakkinda dusuncelerinizi almak icin konu actim bi kac hafta önce vodafonnet e gectim 8 mpbs akksiz paketinde ara ara sorunlar oluşuyo 2 - 3 gün internet olmuyor hiz değerimi yükseltmişler sizce degerim ilerde düsermi yoksa o hizdami kalir paket hizi 8 mpbs speed test üzerinden aldigim hiz 6.71
Hizini dusrtturmen lazimki snr marj değeri artsin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
İnternet hız hk.
Müsteri hizmetlerini ara şkayet edicem de evime ekip yollayin felan'de Ekip gondersinler, ekipe derdini anlat onlar çözüyor. Ücret de yansitmayin dersen yansitmazlar zaten ilk gelmeleri ücretsiz.
Linklerini gizle |
-
İnternet hız hk.
Eve gelen ekipten hayir gelmez oncelikle onu hatirlatayim tt ekibi gelicek ztn buyuk oran modem kaynakli deyip geliştirecekler 1 yildir tt ekibi evime geldi modem kaynaklı deyip gittiler.BY FURKAN ! yazdı: Sal Oca 15, 2019 10:48 am Müsteri hizmetlerini ara şkayet edicem de evime ekip yollayin felan'de Ekip gondersinler, ekipe derdini anlat onlar çözüyor. Ücret de yansitmayin dersen yansitmazlar zaten ilk gelmeleri ücretsiz.
Markwell modem arayuzune girip snr degerlerinin mevcut ve max hiz degerinin bulunduğu menuyun ssini atabilirmisin ?
Linklerini gizle |
-
İnternet hız hk.
Aksama dogru atarim suan isteyimShooTeR yazdı: Sal Oca 15, 2019 11:13 amEve gelen ekipten hayir gelmez oncelikle onu hatirlatayim tt ekibi gelicek ztn buyuk oran modem kaynakli deyip geliştirecekler 1 yildir tt ekibi evime geldi modem kaynaklı deyip gittiler.BY FURKAN ! yazdı: Sal Oca 15, 2019 10:48 am Müsteri hizmetlerini ara şkayet edicem de evime ekip yollayin felan'de Ekip gondersinler, ekipe derdini anlat onlar çözüyor. Ücret de yansitmayin dersen yansitmazlar zaten ilk gelmeleri ücretsiz.
Markwell modem arayuzune girip snr degerlerinin mevcut ve max hiz degerinin bulunduğu menuyun ssini atabilirmisin ?
Linklerini gizle |
-
İnternet hız hk.
@ShooTeR buyur kardesım ıstemıstın
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
İnternet hız hk.
[*]
modem arayüzünde yazan snr marj max mevcut hız değerlerinin ssi
speedtest değil :/
modem arayüzünde yazan snr marj max mevcut hız değerlerinin ssi
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
İnternet hız hk.
Benim eve gelenler cok iyilerdi sorunumu cozduler gittiler giderken numaralarini verdiler bir sorun olursa ararsin diye sarildik felan ugurladim arkalarindanShooTeR yazdı: Sal Oca 15, 2019 11:13 amEve gelen ekipten hayir gelmez oncelikle onu hatirlatayim tt ekibi gelicek ztn buyuk oran modem kaynakli deyip geliştirecekler 1 yildir tt ekibi evime geldi modem kaynaklı deyip gittiler.BY FURKAN ! yazdı: Sal Oca 15, 2019 10:48 am Müsteri hizmetlerini ara şkayet edicem de evime ekip yollayin felan'de Ekip gondersinler, ekipe derdini anlat onlar çözüyor. Ücret de yansitmayin dersen yansitmazlar zaten ilk gelmeleri ücretsiz.

Linklerini gizle |