CS 1.6 Steam server
Moderatör: Moderatörler
CS 1.6 Steam server
ReHLDS+ReGameDLL+Metamod-r+AmxModx1.9.0
Bildiğim kadarı ile SteamCMD nin üzerine bu dosyaları atıyorsunuz, sonra çalıştırıyorsunuz.
Bildiğim kadarı ile SteamCMD nin üzerine bu dosyaları atıyorsunuz, sonra çalıştırıyorsunuz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 298
CS 1.6 Steam server
part1 ve part2 dosyalarını aynı konuma atın, sonra part1 dosyasını rardan çıkartın. Benim linux bilgim yoktur, 3-4 sene önce vardı ama şuan hiçbiri aklımda değil. Bana bu soruyu soruyor iseniz baya zorlanacaksınız.
Linklerini gizle |
-
CS 1.6 Steam server
reuniun ile dropto aynı zaten hldsyi rhldsye çevirceksiniz özetle @Yetkta'nın vermiş olduğu rehlds dosyalarını gerekli yerlere kopyala yapıştır yapın rhldsdeki reuniun ile çözülmüş olur
Linklerini gizle |
CS 1.6 Steam server
reunion ile dproto aynı ama dproto HLDS için, reunion ReHLDS için. Birde dproto artık eskide kaldığı için bazı saldırıları engelleyemiyor, reunion bu açıdan önemli. Reunion güncel.
Linklerini gizle |
-
CS 1.6 Steam server
Kral gizli dosyamı ekledin birsürü rar arşivini aç ctrl + h tuşuna bas birsürü dosya var sanırım hatalı.Yek'-ta yazdı: Pzr Oca 13, 2019 8:18 pm reunion ile dproto aynı ama dproto HLDS için, reunion ReHLDS için. Birde dproto artık eskide kaldığı için bazı saldırıları engelleyemiyor, reunion bu açıdan önemli. Reunion güncel.
Linklerini gizle |
CS 1.6 Steam server
Hatalı değil. Dosyaları dev-cs.ru dan indirip windows için paylaştığım amxmodx 1.9.0 dosyalarını attım. Denedin mi?
Linklerini gizle |
-
CS 1.6 Steam server
KralYek'-ta yazdı: Pzr Oca 13, 2019 9:10 pm Hatalı değil. Dosyaları dev-cs.ru dan indirip windows için paylaştığım amxmodx 1.9.0 dosyalarını attım. Denedin mi?
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: Couldn't get DLL API from
hatası alıyorum
Linklerini gizle |
-
CS 1.6 Steam server
LoadLibrary failed on:: cannot open shared object file: No such file or directory
Host_Error: Couldn't get DLL API from!
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: Couldn't get DLL API from!
Linklerini gizle |