Parasut Sorunu Birçok Serverda Bu Sorun Var !
Moderatör: Moderatörler
-
batuhankaya166
Konu Sahibi - Mesajlar: 34
csd_parasut.mdl forumda birçok kişinin bu hatayla karşılaştıgını gördüm bi çözümü hala bulunamadı farklı paraşüt modeli deniyoruz olmuyor farklı paraşüt plugini deniyoruz oda olmuyo bi bakmanız lazım.
Bu hata cs1.6 ilk indirip servırımaza gelmeye çalışanlarda oluyor sadece mesela ilkönce leader gaming cs7.csduragi.com a giriyor orda csd_parasut.mdl dosyasını indiriyor ondansonra ordan çıkıp bizim servıra girebiliyorlar.
Bu hata cs1.6 ilk indirip servırımaza gelmeye çalışanlarda oluyor sadece mesela ilkönce leader gaming cs7.csduragi.com a giriyor orda csd_parasut.mdl dosyasını indiriyor ondansonra ordan çıkıp bizim servıra girebiliyorlar.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
YeKTaBEYy
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
farklı isimde farklı paraşüt modeli yükleyin
| Linklerini gizle |
-
batuhankaya166
denedim farklı isimlerle mesela parasut123.mdl yapıyorum buseferde parasut123.mdl disconncting hatası veriyor jail.ini nin kendi csduragının panel paraşütünde bile veriyor ondada csd_parasut.mdl disconncting diyor.
| Linklerini gizle |
-
batuhankaya166
denemediğim şey kalmadı bence panellerde bisorun var şuan ömer telli bi açıklama yapması gerekiyor birçok kişide bu sorun var.
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Smanın içinde 2 kere .mfl ismi yazar CTRL+F ile arama yap .mdl diye aşşağıda bi tane daha var eğer yapamazsan biri atar atmadı akşama atarım
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Bircok kisi demissin hani ?batuhankaya166 yazdı: Prş Oca 10, 2019 6:01 am denemediğim şey kalmadı bence panellerde bisorun var şuan ömer telli bi açıklama yapması gerekiyor birçok kişide bu sorun var.
Konuda sorunu olan tek kisi ben seni goruyorum?
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Bunun için Ömer TELLİ ' bin açıklama yapması çok saçma sma editlemeyi bilmediğinden yapamamışsın
| Linklerini gizle |
-
batuhankaya166
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Prş Oca 10, 2019 10:12 am Bunun için Ömer TELLİ ' bin açıklama yapması çok saçma sma editlemeyi bilmediğinden yapamamışsın
counter-strike-genel/csd-parasut-mdl-t11280.html
Sma editlemeyi biliyorum kardeşim csduragının kendi paraşütünde bile bu hatayı veriyor diyorum mesela bilmiyorum diyelim sen biliyosun ben bilmiyorum csduragının kendi paraşütünü yapandamı bilmiyo.
| Linklerini gizle |
-
batuhankaya166
Biliyorum hepsini 50 kere kontrol ettimBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Prş Oca 10, 2019 7:20 am Smanın içinde 2 kere .mfl ismi yazar CTRL+F ile arama yap .mdl diye aşşağıda bi tane daha var eğer yapamazsan biri atar atmadı akşama atarım
| Linklerini gizle |
Smayi atın konuya bakalim(edit attiginizi)
| Linklerini gizle |