Yekta bey sizi de daha fazla ugrastirmak istemiyoruz. Dedigim gibi bu kız vpn kullanarak servera erisim saglayip oyun zevkimizi mahvediyor. Bizler artik forumdan ve csduragindan umidi kesmis durumdayiz. Sizin dediginiz herseyi de uapmis bulunuyoruz. Last dan da banlamayi denedik gerek iplerini de atmayi denedik. Sizin istediginiz ip leri de lasttan alip attık ve panelden de erisim saglayarak ip leri dogruladik. Siz de bize pek yardim edemiyorsunuz anlasilan. Biz bu sekilde gittigi yere kadar gidicez. Sizlere tesekkur ediyorum.Yek'-ta yazdı: Sal Oca 08, 2019 10:59 pm amx_banip nick yazıp ban atın bir tanesine, tek seferde hepsi düşecek. Konsola amx_last yazıp çıkan bütün satırları buraya kopyalayın.
Uzabanmenu sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 83
Uzabanmenu sorunu
Link: | |
Linklerini gizle |
Uzabanmenu sorunu
VPN diyorsun, www.db-ip.com a IP adreslerini yaz VPN olup olmadıklarına bak. Polise gidin savcılığa gidin, elinizde IP adreslerinin olduğunu söyleyin konuşun. Çünkü bana atmış olduğunuz IP adreslerine göre bu kişi VPN kullanmıyor, kendini açık açık gösteriyor. Bunun çözümü ise savcılık. CSDuragi bu konu hakkında ne der bilmiyorum. VPN kullansaydı bağlanmış olduğu IP adresinin bloğunu yasaklar sorunu çözerdik. Fakat VPN değil.
Bana atmış olduğun IP adreslerinden baştan 3. sü diğerlerinden farklı olarak TürkNET.
Bana atmış olduğun IP adreslerinden baştan 3. sü diğerlerinden farklı olarak TürkNET.
Linklerini gizle |
-
Uzabanmenu sorunu
Bazı öğrenci evlerinde oluyor. Evde kalanlar bireysel takılıp kendi modemlerini alıyorlar. O şekilde birden fazla modem ile servere giriş yapıyor olabilir. Veya alt üst komşunun modemlerine bağlanıp da yapıyor olabilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Uzabanmenu sorunu
Bak şimdi bu ip ler onun bağlantı kuruduğu ipler yanlısın varsa düzelt yekta bey. Ama hani illa diyorsunki status dan komple steam id ve ip ver bana onuda yaparim istersen.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Uzabanmenu sorunu
Csd Pro ya da kushian denen insafsız dadandı 150 lira verip ücretli hile almış ne ban atılıyor ne de uyari yiyor. Acayip birsey
Linklerini gizle |
Uzabanmenu sorunu
Kushian 2 yıldır CS de var. Sadece CSDye de takılmıyor, diğer sunucularda da gördüm. CSD bu olaylara bakmıyor, kimse bakmaz. Üstü sağlam olan biri bunları savcılığa verecek anca öyle olacak. Kushian da VPN kullanmıyor, IP adresi Ankaraya çıkıyordu. Ne kadar doğru bilemem.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Uzabanmenu sorunu
herhangi bir bot programı var ise proxy ile birden fazla bağlantı kuruyordur
Onun dışında, birden fazla kişi aynı anda bu olayı yapıyor olabilir
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Uzabanmenu sorunu
eklentiyle yüksek oranda engellenebilir bence küfür ve reklamı say ve nickte engelleme , oyuna giren ilk 2 dk yazamama , oyunda nick değişimi kapatma, nickte en az 3 en fazla 12 karakter sınırı gibi eklentilerle biraz sınırlandırma getirmiş olursun ama en azından bu görüntüler ortaya çıkmaz diye düşünüyorum sunucuda da yetkili eksik olmaz ise bi zaman sonra bıkar heralde
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Uzabanmenu sorunu
Biz bu kişinin vpn kullanmadığını sizlerden öğrendik yani yekta yardımcı oldu bize. Biz şimdi savcılığa ve siber e suç duyurunsa başvurmak istiyoruz. Rabbiniz 2 bin üstüne çıktı. Csudraginin .net serverlarjndaniz. Cok sıkıntı çekiyoruz. Bizim bu dava muhabbetimiz konusunda bir sıkıntı olup olmayacağını size sormak istiyorum ömer bey. Lutfen yardimci olunuz. 1 buçuk haftadır devam ediyor bu saldırı. Bezdik artık yeter. Din kitap bırakmayan adamın yanına mi bırakalım bunuÖmer TELLİ yazdı: Prş Oca 10, 2019 1:36 am herhangi bir bot programı var ise proxy ile birden fazla bağlantı kuruyordur
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Uzabanmenu sorunu
Dava edebilirsiniz ancak bir sonuç alabileceğinizi düşünmüyorum.
Bu tür şeylere çözüm bulmak çok basit, onlara odaklanmalısınız. Bir arkadaş yukarıda örnek vermiş
Küfür, reklam, nick engelleme eklentisi kullanabilirsiniz, yetkisi yok ise oyuna girene 5 dk mesaj atma engeli koyabilirsiniz
Bu tür şeylere çözüm bulmak çok basit, onlara odaklanmalısınız. Bir arkadaş yukarıda örnek vermiş
Küfür, reklam, nick engelleme eklentisi kullanabilirsiniz, yetkisi yok ise oyuna girene 5 dk mesaj atma engeli koyabilirsiniz
Linklerini gizle |